Thursday, 17 April 2014

ISTIMEWANYA SHAKLEE: Bagaimana saya boleh in love???

Jatuh Cinta dengan Shaklee!!


   Ok this is my 2nd entry..last entry i nak share camna i boleh kenal Shaklee and camne i boleh nak try supplement ni..

Kisahnya camni, masa tu saya dalam pantang anak kedua..org dalam pantang ni faham2 la kan..pergerakan terbatas so lepas siapkan rutin2 penjagaan baby n diri..dok la terbaring sambil tangan pegang smartphone..time tu kat rumah kakak..my sister yang jaga masa dalam pantang dalam 2 minggu lebih kurang.. saya memang suka sangat baca post2 mengenai Shaklee ni..suka baca testimoni dorang..pastu pasal income bisnes dorang..dalam hati ni dah teruja dahhh..tapi juz like je la post2 dorang dalam fb tu..

Bukan ape, sy memang seorang yang teliti kalau bab2 supplement ke..kecantikan ke..sy takut sket..nowdays kan produk2 kecantikan n kesihatan ni tumbuh macam cendawan selepas hujan..so as a consumer memang tak salahla kalau kita research dulu before consume..utk kebaikan sendiri jugakkan..

Akhirnya saya sms kakak senior skolah menengah dulu yang merupakan Shaklee Independent Distributor (SID) tuk beli Ostematrix dan Mealshake.. ingat lagi, masa tu Mealshakes tengah promosi..beli la utk anak sulongku yg kurang berat badan.. dan tergerak hati nak join member terus..

kat bawah ni ada gambar sy nak share ngan kawan2 yer..

Meal Shakes RM113.75 (544kg)




Kalsium Shaklee
Ostematrix RM61.00 (120 Biji)
Entry seterusnya akan saya share ngan kawan-kawan apa kelebihan setiap vitamin yang saya pilih ni ok! :)

No comments:

Post a Comment