Friday, 18 April 2014

::OSTEMATRIX BUKAN SEBARANGAN KALSIUM YER..::


Assalamualaikum dan selamat petang..


Nak kongsi cerita hangat ni..:) bukan pasal org lain pun..pasal diri sendiri jer..Kisahnya macamane saya mula-mula terjebak diri dengan Shaklee ni..Kalau nak tahu,,gara-gara ci comel Ostematrix la saya join Shaklee. Ostematrix jugakla vitamin pertama yang saya makan. Masa tu lepas pantang anak kedua,,faham-faham la macam-macam sakitnya.. Saya pulak jenis yang tak gemar dengan produk tenusu ni..dipendekkan cite tak suka minum susu! kalau gi check up kat Klinik Kesihatan (KK)..manjangnya dapat bawak balik setin susu..bukan saya minum pun..pass kat anak!hihi.(.teruk kan?..kwn2 jgn ikut habit x elok sy tu)


Berbalik ke kisah Ostematrix tadi..saya amalkan hampir dua bulan jugak dan nampaklah kesannya tau! Subhanallah!amazing!memang terbuktilah..tapak kaki saya yang menyucuk mcm kena cucuk duri tu tiap kali bangun pagi dah takde..Alhamdulillah..sampai skarang dah takde rasa sakit tu..saya makan Ostematrix pun dah empat botol. Tak rugi pun makan Ostematrix ni .Meh saya share kebaikan Ostematrix ni dengan kawan2 yer..


Antara kebaikan Ostematrix:
  • Menguatkan tulang 
  • Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas 
  • Meringankan stress
  • Memperbaiki masalah haid (PMS) 
  • Memperbaiki hiperaktiviti perut dan sakit gastrik
  • Pengalkalian tubuh 
  • Menstabilkan tekanan darah
  • Membantu dalam masalah gastrik





Siapa yang perlukan Ostematrix ni?

  • Ibu hamil
  • Pesakit Darah Tinggi
  • Mereka yang ada masalah migraine
  • Pesakit Diabetis
  • Senggugut
  • Ibu dalam pantang dan menyusu
  • Sakit sendi & tulang















Ok, sekiranya kawan2 atau sedara mara atau sesiapa sahaja la..saya memang syorkan korang try Ostematrix ni..memang tak rugi tau..Khasiat sebiji Ostematrix ni bersamaan dengan 80 biji badam dan bersamaan 1 gelas susu tinggi kalsium.

Ostematrix & AJHT
Ostematrix  RM61 = 120Biji
Advanced Joint Health Tablet  RM 124



Sebiji Ostematrix = Segelas Susu = 80 Biji Badam


Hubungi Saya:

SID: 947236
Fb: Nor Hawana Mohd Tahir
Call/SMS/Whatsapp: 010-2114231
Email: cikwana@gmail.com
COD: Kayan/Lekir/ Sitiawan/ Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia



No comments:

Post a Comment