Tuesday, 20 May 2014

::MEAL SHAKES BANTU ANAK SELERA MAKAN::

Benarkah kenyataan di atas???



Ok, ni yang saya syok nak share ngan kengkawan semua. Alkisahnya macam ni, anak sulung saya Nur Khayra Nazneen dari lahir sampai la umur 5 tahun adalah regular customer kat klinik kesihatan yang saya selalu bawa anak-anak untuk buat check up bulanan. Alasannya berat anak saya tu tak seimbang dengan usianya. Nak dijadikan cerita, masa mula-mula saya join Shaklee tahun lepas...masa tu tengah promosi Meal Shakes Shaklee, memang tak lepaskan peluang la beli untuk puteri saya yang seorang ni.



Alhamdulillah berkat saya bagi dia minum Meal Shakes memang nampak la perubahannya selepas 2 bulan amalkan Meal Shakes berat anak saya naik tau! happy sangat. Dan buat penegetahuan semua, sehingga ke saat ini.. Alhamdulillah anak saya diberikan kesihatan yang baik. Kalau dulu dia kerap juga demam tapi sekarang sekalipun dia batuk atau selsema..dia tetap kekal aktif bermain. Syukur sangat. 



Ok kat bawah ni anak sulong saya bersama Meal Shakes nya. 

Selera makan

Selsema




APA ITU MEAL SHAKES SHAKLEE?

  • Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.
  • Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap 9 Asid Amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.
  • Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu)
  • Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari bayi hingga ke orang dewasa.

SIAPA YANG PERLUKAN MEALSHAKES?

  • Kanak-kanak
  • Pelajar
  • Ibu mengandung
  • Para Atlet
  • Orang yang sibuk
  • Orang sakit
  • Orang yang sukar menelan tablet
Picky Eater
Siapa yang Perlukan Meal Shakes

7 SEBAB MEAL SHAKES PENTING UNTUK ANAK ANDA

  1. Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk bina tulang dan sel-sel dalam proses pembesaran.
  2. Kaya dengan PROTEIN yang membantu menyihatkan sel-sel.
  3. Mengandungi vitamin A, C, D, Zink dan selenium sebagai anti-oksida.
  4. Mengandungi lengkap Vitamin B Komplek besi untuk membentuk sel darah merah yang sihat.
  5. Lengkap dengan 24 jenis VITAMIN dan MINERAL.
  6. Kaya dengan serat larut yang membantu menyingkirkan lemak berlebihan daripada kolon dan perut.
  7. Minuman Multivitamin yang berperisa vanila yang lengkap tanpa pewarna dan perasa tiruan.


MEAL SHAKES - FRENCH VANILLA
RM 113.75 = 544g



SID: 947236

Fb: Nor Hawana Mohd Tahir
Call/SMS/Whatsapp: 010-2114231
Email: cikwana@gmail.com
COD: Kayan/Lekir/ Sitiawan/ Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia












No comments:

Post a Comment