Saturday, 7 February 2015

.:: SET KESIHATAN SENDI & TULANG::.

Assalamualaikum..selamat berhujung minggu. Petang ni nak share dengan semua tentang Set Kesihatan sendi & Tulang. Apakah vitamin yang sesuai untuk mereka yang mengalami sakit sendi dan tulang ini.

Bagi mengekalkan kesihatan tulang yang optimum, pengambilan supplimen adalah sangat penting bertujuan untuk mengecapi kesihatan keseluruhan yang sempurna. Terdapat 3 jenis vitamin untuk mereka yang ingin memeliharara kesihatan sendi dan tulang ini. Vitamin tersebut adalah:


  • Advanced Joint Health Tablet : Mengandungi rumusan berpaten yang terdiri daripada ekstrak Boswellia dan Ekstrak Jagung serta nutrien penting lain termasuk Zink, Kuprum, Mangan dan Vitamin C. Gabungan formula proprietari ini sangat efektif dan terbukti berkesan untuk menyokong pergerakan, fleksibiliti dan fungsi sendi yang sihat. Ia juga mengandungi glukosamina dari ekstrak jagung.

  • Shaklee Omega Guard : Merupakan asid lemak Omega 3 yang dapat mengurangkan inflamasi dengan mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi dan ia juga bertindak sebagai pelincir untuk pergerakan yang lebih aktif.

  • Ostematrix : Mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral iaitu zink, kuprum dan mangan untuk mengekalkan kelancaran fungsi tubuh. Ia bertujuan untuk membekalkan nutrien harian termasuk kalsium yang penting dalam pembentukan dan pertumbuhan tulang dan gigi.



Set Kesihatan Sendi Shaklee Berjaya
SET KESIHATAN SENDI & TULANG

Testimoni Pengguna Yang Mengamalkan Set Kesihatan Sendi & Tulang



TESTIMONI 1: SET SENDI


TESTIMONI 2 : SET SENDI


TESTIMONI 3 : SET SENDI


Berminat? Hubungi Saya disini.. TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!!


Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-2114231
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia






Tuesday, 3 February 2015

.:: WELCOME 2015::.

Assalamualaikum semua..terima kasih sebab sudi berkunjung di teratak Khyranaeems Vitastore. Didoakan kalian semua sihat dan beroleh keberkatan daripada-NYA. Welcome 2015! Moga permulaan tahun baru memberi sinar kebahagiaan buat kita semua.


Penutup tahun 2014 banyak memberi kesedaran buat Saya tentang erti kehidupan sebenar. Pelbagai perkara suka duka yang terpaksa kami lalui demi kelansungan hidup..Moga 2015 membawa 1001 rahmat daripada Ilahi. Entry kali ni lebih kepada coretan kehidupan harian. Sedih mengenangkan nasib mangsa banjir... Moga Allah hadirkan hikmah yang tersembunyi di balik dugaan yang menimpa kalian..





Sebenarnya apa yang terjadi merupakan peringatan buat Saya selaku hamba yang kerdil lagi hina ini.. Tika dan saat ini jiwa ni meronta untuk jadi hamba Allah yang kaya dan Berjaya..bukan sahaja untuk duniawi malah ukhrawi..disaat insan lain memerlukan pertolongan kita ada menghulurkan tangan..sama-sama lah kita yer :)


Ok,lastly..Nak jugak uar2 kan yang Kedai Maya Saya sentiasa open untuk mereka yang memerlukan Vitamin Shaklee tau..bak kata Abg Jebat a.k.a Sharnaaz Ahmad "Kita tak mungkin sihat selamanya..kerana kesihatan itu milik Allah bukan kita..So, berusahalah untuk Kesihatan"..


Nantikan lebih banyak perkongsian dari Saya di lain entry k..Sayang semua.