Sunday, 20 September 2015

#KorangTauTak Apa Sebenarnya MLM?

Assalamualaikum, harap korang yang singgah di blog Saya semuanya sihat dan sentiasa didalam lindungan-NYA. Hari ni nak share pasal MLM..bukan Maharaja Lawak Mega okay!

Korang tau tak


MLM ni ape sebenarnya?kalau nama panjangnya Multi Level Marketing..dan kalau korang nak tau, MLM ni memang antara cara pemasaran utk menjual produk atau perkhidmatan pada pelanggan.



Yang tak bestnya bila org sebut MLM mesti ada je yg elergik..sama la macam Saya satu masa dulu..bukan ape sebab pernah terkena dengan mereka yg salah gunakan teknik ni..makan ribu gak la abis duitnya..


Sehinggalah Saya join Shaklee ni, pada awalnya serius memang tak tau pun yg Shaklee ni MLM.. masa tu memang tak ambik tau pun sebab Saya target Saya nak makan produk dia utk hilangkan rasa sakit yg Saya alami masa tu lah.


Sebelum tu memang pulun survey baca testimoni bagai..pastu terus sign up ahli..fikir nak jimat kat situ. Dah sign up bagai barulah Saya tau yg Shaklee ni MLM rupanya.. Tapi Saya tak kesal pun join sebab Saya alami kesan yg baik lepas makan produk dia.



Apa yg Saya boleh kongsikan kat sini,kekuatan produk tu sendiri yg membuatkan Saya jatuh suka kat MLM ni..tak perlu nak dagang2 orang..bukanlah maksudnya tak perlukan orang..masih perlukan orang..korang buatlah apa2 bisnes pun still perlu pada networking kan..



Tak payah nak risau sebab dlm Shaklee, bila korang usaha bertingkek-tingkek, bonusnya koranglah yg rasa..kalau suam2 kuku usahanya..bonus pun suam2 kuku la juga.


Jenama Syarikat Yang berkonsepkan MLM
Selain bonus tu mainpoint..Saya tetap suka nak share satu kelainan yg Saya yakin takkan dapat kat mana2 MLM, ukhwah fillah..amalan rohani. Ni satu perkara yg cukup manis..serius tak rugi lah Saya join..Upline2 sideline downline masing2 saling ingat mengingati pada Pencipta Kita.


Macam tadi Saya sempat utk berada dalam kelas tafsir even streaming..ilmu tetap sampai dan boleh diserap. Syukur.. 



Nak rasai  MLM yang luarbiasa lain, Jom bersama Saya..kita bina empayar.. :)



WA Wana Mohd Tahir / 010-2114231



#shaklee

#kttshaklee
#kelabbloggerjutawan

No comments:

Post a Comment