Sunday, 20 September 2015

^PELUANG MELANCONG PERCUMA KE BANGKOK PALING GILER ABAD INI^

Assalamualaikum..Korang apa khabar? Maaf ambil masa yang lama nak meng'vakum' sawang dalam blog Saya. In Sha Allah lepas ni setiap minggu akan ada je entry dari Saya. Sebenarnya nak cerita dengan korang pasal peluang melancong ke Bangkok paling giler abad ini wey..habaq pi kat hangpa.. ;)

Bangkok View


Mesti korang terfikir-fikirkan apalah yang hebat sangat percutian ni...sampai giler bagai! Okay, let me share uolls a story (speaking sikit takpe no).. peluang melancong secara percuma ni adalah tajaan daripada company pendapatan pasif Saya iaitu Shaklee Malaysia Sdn Bhd. 

Star Asia Trip Bangkok 2016



Korang tahu tak, apa syarat-syaratnya nak pergi melancong free ke Bangkok ni? Okay, syarat nak pergi mudah je, korang kena DAFTAR AHLI hari ini, kemudian korang hanya perlu ikut je Guide yang diberi. Keahlian hanya RM69 Sahaja. Seterusnya bila dah follow guide yg diberi, automatically the vacation belongs to you! Percutian MEWAH PERCUMA KE BANGKOK ini menjadi milik korang!! :)

Amacam, suka tak??? Untuk pengetahuan Korang lagi, masa tawaran ni bermula September 2015 - April 2016 tau.. Ahli lama yang tak aktif pun layak jugak nak ikut peluang melancong ke Bangkok ni..yang penting follow guideline yang diberi ok..


Korang tau tak, disamping dapat tiket penerbangan, hotel penginapan dan makan serta ada Gala Nite PERCUMA...Korang jugak akan dapat tunai untuk Shopping sekurang-kurangnya RM6000 (Bonus 4 bulan).. perghh..giler tak percutian ni??serius gilerkan.. :)

Ke Bangkok Kita!
So apalagi, jomlah sertai Saya and the geng melancong secara percuma ke Bangkok! Boleh kita manja-manjakan diri setelah penat bekerjakan.. Korang takmo tunggu lama-lama okay...Korang perlukan khidmat Saya, korang just hubungi je Saya kat details di bawah ni yer..I'll try my best to help u guys to becomes healthy, rich and dermawan..

Jumpa di lain chapter!daa.. Salam! :)

FB : Wana Mohd Tahir
PAGE : Khyranaeems Vitastore
Email : cikwana@gmail.com
Call/SMS/Whatsapp : 010-2114231
COD : Kayan/Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE : Seluruh Malaysia




1 comment: