Thursday, 29 December 2016

CARA MENGATASI MASALAH CYST DARIPADA BERULANG

Assalamualaikum..didoakan pembaca sekalian sihat didalam rahmatnya. Harini Wana nak kongsikan pengalaman upline Wana yang pernah mengalami Cyst. Nak tahu tak apa yang dia ambil untuk mengatasi masalah cyst daripada berulang.

Pengedar Shaklee Manjung

Ni yer kisahnya wana kongsikan dengan korang semua. Moga dapat manfaat daripada perkongsian Wana ni tau. 

***********************************

Kak Tinie pernah ada cyst sejak usia 15tahun. Hampir ditolak ke Ot untuk operation pada usia tu.
Kak Tinie pernah ada cyst semasa hamil dengan saiz hampir 5cm.

Kak Tinie pernah period pain yang sangat sangat sakit hingga nak kentut sakit, nak buang air pun sakit, memapah dinding. Kaki tangan sejuk. Dulu darah period jenis yang berketul-ketul. Not good ok.

Yes its true. 

Seawal usia tu dah ada cyst sampai ada yang cakap kak Tinie tak boleh hamil😊 kuasa Allah mengatasi segala. 

So ni set yang Kak Tinie makan untuk kecutkan cyst, untuk elak cyst datang balik. 

Set ni juga untuk elak dari senggugut yang mengganggu setiap kali period. 

So now dah takde dah semua tu. dah boleh bebas jalan-jalan walaupun period hari pertama.

ALHAMDULILLAH dengan izinNya

Oh ye Vivix pun ada tapi kat dalam peti ais kat rumah. 

Yang set ni memang letak kat ofis supaya tak lupa makan.

Set ni juga bantu kulit kak Tinie yang suka kering ni untuk kekal bermaya dan lembab gitu.

Oh ye Carotomax tu orang selalu cakap bagus untuk mata tapi juga bagus untuk kecutkan jerawat tau. Jerawat mudah kecut dan luka akibat jerawat tu pun cepat kering. Vitamin e dalam gla complex dan vitamin c bantu pudarkan parut jerawat. 

Set ni juga anti kanser. Siapa yang cyst fibroid atau mak adik beradik ada history penyakit ni wajib la ambik.

Best kan set ni. Kak Tinie rasa semua wanita pun perlu ada set ni.

Jaga diri oke sayang-sayang semua. Portion gaji tu dah sebelahkan sikit untuk jaga kesihatan diri. 
Tak pun duit nafkah suami bagi boleh guna untuk beli suplemen jugak.

Kalau tak kita sayang diri kita siapa lagi. 

Setuju tak?

Set Shaklee Cyst

**********************************
Noted: Boleh ikhtiar dengan Shaklee untuk yang ada simptom² macam kak tini ni. 

Kat bawah ni Wana kongsikan lagi testimoni berkaitan dengan masalah cyst. Ayuh, wanita sayangi diri kita dan hargai kesihatan kita untuk insan tersayang.

Pengedar Shaklee Manjung

So korang sekiranya nak Dapatkan vivix dan vitamin Shaklee yang lain..korang boleh cari Wana yer.

Wana adalah pengedar shaklee Manjung, Sitiawan, Lekir dan bagi yang jauh Wana boleh pos..Wana menggunakan perkhidmatan poslaju.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 010 9749611
Email : cikwana@gmail.com
FB : Wana Mohd Tahir

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

Wednesday, 7 December 2016

KONSISTEN SET SLIM SHAKLEE PENYELAMAT DAKU

Kalau tanya Saya ape set Shaklee yang Saya konsisten ambik dan amalkan? Jawapannya dah tentulah set Slim Shaklee penyelamat daku.

Set kurus Shaklee


Selain dari target nak aim berat badan turun. Risau jugak kalau kita ni makan makanan yg goreng2 kan ke banyak minyak. Time ni la nak kawal kolestrol Saya ambik lecithin dan Omega Guard. 

Eh jangan taktau agen pembakar lemak ni sangat membantu untuk daya ingatan yer. Umur pun dah pelan2 meningkat ni, wajiblah makan minyak ikan. Nanti senang kalau anak tanya mama dah boleh jawab, kalau dia komplen mama ni asyik lupa jer😁

Pengedar Shaklee Manjung

Biasenya Saya minum Esp waktu pagi. Ia sangat membantu sebab Saya ni memang ade gastrik so minum Esp memang boleh tahan lah sampai lunch baru ambik nasi. Kadang tu rasa kenyang tau. 

Alfalfa memang ambik hari2 selain ia bersifat serat ia juga bertindak sebagai agen detox harian Saya. Masalah angin kat badan ke memang Saya serasi la dengan Alfalfa ni. Kalau tak dulu lambat makan automatik angin menyerang. Now Alhamdulillah.

Dipendekkan cerita, set Slim ni full pakej tuk whole body Saya la. Nampak tak Alfalfa gemuk tu?? Puas hati tau beli yang besar dalam tu ade 700biji..untung sangat.
Tips Turun Berat Badan

So, kalau korang nak jugak set macam yang Saya amalkan ni..korang kenalah follow Saya..PM ye kalau nak. Hubungi Saya di sini😊


Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-9749611
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia


Tuesday, 6 December 2016

Macam-macam Boleh Beli Bila Berkerja Dengan Unlimited Income ni...

Bak kata mentor kami masa gi kelas #supermomextendedtour utara minggu lepas..shaklee boleh bagi macam-macam bila bekerja dengan unlimited income. As long as kita ni gigih kerja kuat untuk archieve target kita tu.

Penjual Shaklee Manjung
Penangan Unlimited Income

Saya ingat lagi, 5bulan lepas Saya  beli handphone baru menggunakan bonus Shaklee tau. Handphone lama Saya ade problem. Bila kita buat bisnes ni phone dah jadi satu keperluan bukan lagi satu pilihan.

Sebelum tu apa Saya buat? Saya memang tulis kat kertas dan baca bila tiap kali lepas solat. Dalam masa yang sama kerja kuatlah untuk realisasikan impian Saya tu. Alhamdulillah akhirnya berjaya juga beli handphone baru.

Bila kuasa minda bercampur dengan kuasa tenaga kita gigih bekerja, tak mustahil kita dapat apa yang kita nak tu. Actually, banyak jugak income Shaklee membantu Saya dan anak-anak.

Now my target untuk gemukkan lagi Uv dan bonus Shaklee Saya..sebab banyak lagi impian Saya yang belum tertunai..doakan ye kwn2.

So, korang yang plan nak tambah pendapatan tapi taktau nak buat ape..meh roger Saya..kita do something degan Shaklee nak?😉


Hubungi Saya Disini😊


Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-9749611
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia



Thursday, 1 December 2016

Tak Perlu dah hadap Darah Tak Henti 3 Bulan

Sebelum Saya kongsikan kisah seorang wanita yang terpaksa menghadap darah haid yang tak henti selama 3 bulan. Ingin Saya kongsikan pengalaman Saya suatu masa dulu yang terpaksa berulang alik ke hospital sebabnya darah haid keluar tak henti-henti sampaikan taktau nak kira bila waktu subur Saya.
Pengedar Shaklee Manjung

Masa tu selepas melahirkan anak sulong. Saya kononnya nak merancang sendiri dan Saya pun mengamalkan makan sejenis maajun. Seingat Saya hampir 9 bulan jugak Saya berulang alik ke hospital. Masa tu badan Saya jadi kurus sangat. Menurut kata arwah Mak, ada setengah orang tak sesuai dengan pengambilan maajun ni. Sebabnya maajun ni kan ke panas. Bila jumpa doktor, Saya mengalami gangguan hormon. Saya memang terus stop pengambilan maajun. Time tu tak kenal lagi Shaklee ni. 

Meh Saya kongsikan cerita Puan yang mengalami kisah yang lebih kurang sama dengan Saya.
_____________________________________________
Tak pernah seumur hidup saya darah haid berlarutan lebih dari 15 hari. 

Tiba-tiba bulan lepas darah saya tak mahu berhenti. Bahkan pada hari ke - 18, darah yang sepatutnya kering menjadi banyak semula. 

Saya mula risau, ada fibroid ke? Atau cyst ke? 

Atau, penyakit yang ramai wanita takut. Tak berani nak sebut

Lantas saya jumpa pakar sakit puan. 

Alhamdulillah doktor check semua ok. Cuma mungkin ada masalah hormon, jadi darah tiba-tiba keluar berlarutan. 

Doktor bagi ubat untuk hentikan darah. Doktor bagitau keadaan saya ini mungkin ambil masa lebih 3 bulan untuk pulih kembali. 

Stress rasa. 

Saya sangat tak selesa bila setiap kali mahu solat, saya perlu bersihkan darah dan tukar pad.

Takkan kena hadap selama lebih 3 bulan? 

Saya Google nama ubat tersebut untuk baca side effect ubat. 

Long story cut short, saya decide untuk detoks dengan Set Detoks Shaklee terlebih dahulu, ubat hold kejap. 

Saya tahu pemakanan saya setakat ini dah tak berapa clean, dan kebanyakan penyakit adalah sebab toksin banyak sangat dalam badan. 

Kalau seminggu tiada perubahan, baru saya akan cuba ubat doktor. 

Saya mulakan dengan ESP yang dibancuh bersama Nutriferon dan Performance Drink, makan sekali GLA, DTX, Peppermint Ginger, Alfalfa. 

Kemudian saya tambah Vitamin C dan Omega Guard. 

Saya juga elak makanan bergula, roti putih dan kafein. 

Mula-mula bantai je, tapi bila ambil benda-benda tu, nampak darah banyak balik. So saya pause. 

Alhamdulillah hari pertama saya makan, darah berkurangan sehingga dah tidak perlu pakai pad. 

Hari-hari seterusnya darah semakin sedikit dan akhirnya hanya discharge jernih yang keluar. 

Terkini, selepas seminggu konsisten Set Detoks versi saya ini, saya hampir bersih dari darah. 

Keputihan petanda darah kering, telah mula muncul. 

Syukur alhamdulillah. Syukur. 

Tak perlu dah hadap darah tak berhenti 3 bulan. 

_____________________________________________
Pengedar Shaklee Manjung Aktif
Supplemen Yang Diamalkan

Kisah di atas merupakan pengalaman seorang daripada geng iReach dimana beliau telah mengalami darah haid melebihi 15hari. Beliau telah berjumpa doktor sakit Puan, Alhamdulillah semuanya ok. Beliau mengalami gangguan hormon.

Beliau mengambil inisiatif  sendiri dengan mengamalkan detox dengan vitamin Shaklee dan beliau juga try n error dari segi pengambilan pemakanan beliau. Alhamdulillah beliau dapat result yang baik dan tak perlu lagi hadap darah selama 3 bulan sebelum ni.

Korang yang ada masalah seperti di atas boleh cuba apa yang telah dilakukan oleh Puan ini. Detox memang sangat baik untuk tubuh badan kita.

Berminat untuk dapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Boleh hubungi Saya seperti dibawah.

Wana Mohd Tahir
Call/SMS/Whatsapp: 0109749611

Wednesday, 30 November 2016

Siap Sedia Hadapi Musim Tengkujuh

Lately ini dah start hujan je kan. Macam kat sini subuh tadi hujan lebat jugak siap sekali guruh kilat tu. Biasenya kalau dah hujung2 tahun ni memang musim banjirkan. Kita kenalah siap sedia hadapi musim tengkujuh ni dengan pelbagai kemungkinan.
Pengedar Shaklee Manjung Aktif
Nak pulak sekarang ni tengah musim cuti sekolahkan. So kena alert dengan berita2 terkini berkaitan isu banjir nj tau. Bukan pe boleh buat persediaan untuk urusan penyimpanan dokumen2 penting satu family. At least kita dah siap sedia nak hadapi sebarang kemungkinan yang bakal berlaku. 

Dalam masa yang sama kena ade persediaan berkaitan kesihatan jugak tau. Orang kata bila dah lepas banjir macam2 penyakit datang. So sebagai langkah berjaga2 utk kesihatan satu family, first aid kit tu kena sediakan siap2 ok.
Pengedar Shaklee Manjung Aktif
Kalau yg memang supply vitamin utk family, jangan lupa ambik set immune booster dan vitamin yg tinggi antioksidan okay. Nak tahu ape meh roger Saya yer.

#tsunamishaklee
#pts19
#OMS19

Love,
Wana Mohd Tahir
Whatsapp 0109749611

Monday, 28 November 2016

Vitamin Wajib Untuk Setiap Keluarga di Malaysia

Jika diberi pilihan Saya nak cadangkan setiap family kat Malaysia ni mesti memiliki Nutriferon. Sebabnya nutriferon ni sesuai diambil seisi keluarga dari baby sehinggalah dewasa.
Pengedar Shaklee Manjung Aktif


Kalau baby tu boleh dapat melalui ibunya bila si ibu susukan baby. Usia anak seawal setahun dah boleh ambil nutriferon ni. Lagi best bila nutriferon ni boleh jadi perisai tubuh kita untuk cegah virus dari menjangkit kat kita.

Sunday, 27 November 2016

Nutriferon Boleh Menggalakkan dan Menguatkan Imuniti Tubuh Badan

Nutriferon merupakan produk Shaklee yang boleh menggalakkan dan menguatkan imuniti badan kita. Ianya telah diuji secara klinikal, penggalak interferon semulajadi. Nutriferon juga tidak dijual di kedai-kedai ubat ataupun di farmasi tau.

Setiap orang yang berlainan mempunyai sistem imun yang berbeza. Sistem imun kita ialah bagaimana kita melawan jangkitan kuman dan penyakit. Kadang-kadang sistem imun tidak berfungsi dengan betul dan dengan itu kita perlu sistem imunisasi tambahan untuk meningkatkan imuniti kita. Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa orang di bawah tekanan kronik juga boleh mempunyai sistem imun yang lemah. Diet yang tidak betul juga satu lagi faktor yang boleh membawa kepada sistem ketahanan buruk. Pemakanan yang betul dan berkhasiat memainkan peranan yang penting dalam meningkatkan sistem imun badan manusia.

Friday, 25 November 2016

Berpantang Jadi Best Bila Minum Sirap Anti-Penuaan Ini

Bagaimana nak dapatkan feel berpantang jadi seronok yer? Sebabkan sesetengah kaum Hawa dorang cukup malas ade tu siap ngeri lagi nak lalui keadaan time berpantang ni. Berbeza tau dengan kawan kita ni bila dalam pantang beliau amalkan sirap anti-penuaan ni.
Pengedar Shaklee Manjung

Bukan sahaja Luka lekas sembuh, tetapi kulitnya juga semakin segar bermaya selepas berpantang. Jom baca perkongsian dari Yong Hafieza.

Testimoni Berpantang dan Kulit Cerah dengan Vivix dari Shaklee.
----------------------------------------------------------------
Penjual Shaklee Manjung

"Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..

Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..

Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta..

Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 mggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital... Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi..

Yang paling terasa seronok sgt bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tgur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang...

Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah...

Suami sendri pun perasan..saya ingt dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan mmg kulit saya dh tak kusam mcm dulu lagi...

Vivix memang terbaik." ~ Yong Hafieza



Korang, bestkan pengalaman berpantang Yong Hafieza? Kalau nak tahu, tidak semua orang boleh telan Pil dan makan jamu. Adakalanya makan jamu memberi kesan sampingan seperti bayi kena kuning sewaktu dalam pantang.

Vivix Shaklee adalah merupakan minuman berbentuk sirap yang mudah dimakan. Ia juga dikenali dengan nama tonik antipenuaan tau. Ini kerana 4 bahan utama Vivix seperti anggur muscadine, carrot ungu, elderberry dan polyganum adalah tinggi kandungan antioksidan. Kalau tak, takdelah tagline looks young, feel young be young tau..25tahun kelihatan muda lagi .
Berpantang Dengan Vivix Shaklee

So, kalau korang nak lalui pengalaman terindah semasa berpantang , korang boleh dapatkannya dari Saya yer. Saya ada menyediakan COD untuk kawasan Lekir, Sitiawan dan Manjung,Perak. Selain dari kawasan ini, Saya akan menggunakan perkhidmatan Poslaju tau.

Hubungi Saya,
SidPro Wana Mohd Tahir.
Call/SMS/Whatsapp: 010.9749611
Boleh follow IG: wana_jual_shaklee
FB : Wana Mohd Tahir



Wednesday, 23 November 2016

BEBAS HODGKINS LYMPHOMA SETELAH BERTEMU RESVERATROL

Kanser Hodgkin Lymphoma merupakan kanser tisu limfa, tisu limfa yang terdapat di nodus limfa, limpa, hati, tulang sum-suma dan lain-lain. Ia merupakan kisah seorang downline Saya yang mana abak lelakinya bebas Kanser Hodgkins Lymphoma stage 4 selepas bertemu resveratrol sebagai penawarnya. Jom Saya kongsikan kisah Kak Saadiah Arbain dengan korang.

Penjual Shaklee Manjung Aktif
Sel Kanser

" Anak saya disahkan mengidap kanser Hodgkins Lymphoma stage 4 pada usia 10 tahun. Beliau telah sembuh sepenuhnya setelah mengambil Vivix Shaklee.

Pada usia 10 tahun anak saya selalu mengadu sakit belakang.  Saya dan suami menyangkakan kemungkinan jatuh basikal atau jatuh masa berma

Sakitnya semakin kerap.  Kami bawa ke klinik dan kadang-kadang ke hospital.  Di hospital doktor check ala kadar dan bekalkan Paracetamol sebagai ubat tahan sakit. Biasa la bila makan ubat sakitnya reda.  Lepas tu datang balik.

Doktor pun tak dapat detect penyakit ank saya.  Sampai satu masa doktor amik darah bagi tujuan ujian dan dihantar ke makmal darah.

Doktor mengesahkan anak saya ada jangkitan kuman dalam darah. Anak saya menjalani operation kecil untuk mengambil sample di bahagian leher sebelah kiri.

Setelah beberapa hari dapat result,  anak saya disuruh rujuk ke HKL. Sampai disana kami terus ke Wad Pedriatik kanak- kanak.

Hati seorang ibu hancur bagai dihiris sembilu apabila doktor Teh Kok Hoi memberi tahu anak saya mengidap penyakit kronik tahap 4 dan terpaksa menjalani rawatan kimoterapi.

Saya dan suami diberi kaunseling supaya tabah menghadapi kemungkinan yang akan berlaku. Suami saya tenang mendengarnya sedangkan saya sudah berbagai-bagai perasaan yang timbul.  Takut,  cemas dan sedih. Rawatan ini 50-50.

Dari hari itu 20 Julai 2011 bermula episod baru dalam hidup saya.  Anak saya di masukan wad KK3 di pedriatik HKL.

Anak saya menjalani rawatan kimoterapi dan perlukan penjagaan yang rapi.  Pesakit tidak dibenarkan jumpa orang luar kerana ditakuti jangkitan kuman.

Kami berulang alik ke HKL selama dua tahun. Rawatan kimoterapi selama  enam  bulan dan masa selebihnya bagi check up susulan.

Setelah tempoh dua tahun anak saya disahkan sihat dari kanser tersebut namun doktor menasihati agar kami jaga pemakanannya kerana ditakuti penyakitnya akan berulang semula.

Yang menyedihkan saya sekarang kos perubatan semakin meningkat.  Hospital kerajaan tidak dapat menyediakan kos rawatan bagi penyakit kanser stage 4. Ramai pesakit pergi ke hospital swasta yang menelan belanja yang agak mahal.

Sepanjang anak sakit, dia cepat down dan cepat terasa.  Tapi satu yang saya ingat sampai hari ni. Bila doktor suruh cuti setahun dari belajar untuk menjalani rawatan. Dia kata tak nak jadi orang bodoh sebab takut ketinggalan dalam pelajaran. Dia sangat sedih dengan keadaan dirinya.

Justeru itu saya berusaha mencari supplement  bagi anak saya. Dari satu supplement ke satu supplement tetapi semua tidak sesuai. Dan akhirnya saya temui Vivix Shaklee.

Alhamdulillah peraturan Allah itu memang cantik.  Apabila anak saya memasuki sekolah form 1 di SMAN Lenggong , anak saya ditukarkan ke hospital Ipoh bagi check up seterusnya.

Saya sentiasa bekalkan Vivix buat anak saya.  Setelah konsisten ambil Vivix,  anak saya disahkan bebas kanser pada 20. 07.2016. Satu berita yang menggembirakan.

Alhamdulillah lepas habis rawatan dia boleh skor balik pelajaran yg tertinggal. Yang paling menggembirakan saya Alhamdulillah periksa I'dadi tahun lepas dia dapat mumtaz.

Sekarang anak saya bisa menjalani kehidupan seperti remaja lain. Belajar dan bermain. Malah anak saya turut menyertai aktiviti lasak di sekolahnya. Saya pun tidak perlu risau akan keadaan anak saya ketika tinggal berjauhan dari keluarga.

Syukur Alhamdullilah.  Terima kasih Allah terima kasih Shaklee." ~ Saadiah Arbain.
Penjual Shaklee Manjung

Alhamdulillah, besar pengorbanan seorang Ibu buat si anakkan? Berkat ikhtiar dengan resveratrol yang ada didalam Vivix Shaklee akhirnya dapat membantu Kak Saadiah dan anaknya.

Menurut kajian yang telah dilakukan pada tahun 2012. Ia menunjukkan sel-sel kanser Hodgkin Lymphoma akan memusnahkan diri sendiri apabila diberikan rasveratrol dengan dorse yang tinggi. 

Kajian yang telah diterbitkan oleh PubMed, US Library of Medicine National Institute of Health. Resveratrol mampu memberi perlindungan dan melawan pelbagai kanser lain juga.

Jika anak Kak Saadiah mampu sembuh sepenuhnya asbab pengambilan Vivix secara konsisten. Saya yakin Korang juga mempunyai peluang yang sama untuk sembuh. Apa yang penting jangan mudah putus asa dan sentiasa memberikan pengharapan untuk sembuh tu ditangan Allah SWT. InshaAllah.

Sekiranya korang nak dapatkan Vivix secara COD dan Poslaju. Korang boleh hubungi Saya seperti details yang tertera dibawah ini yer.

Wana Mohd Tahir,
Call/SMS/Whatsapp: 0109749611
COD: Manjung/Sitiawan/Lekir
Poslaju: Seluruh Malaysia 


Sunday, 20 November 2016

Masalah Sinus, Migrain, Serta Gastrik Sinonim Menyerang Pelajar

Masalah Sinus, Migrain serta Gastrik adalah sakit yang selalu menyerang student. Kalau korang perhatikan lah. Sebabnya Saya sendiri memang ada masalah berkaitan ni sejak zaman belajar lagi. Bezanya ia serius ngan tidak jer.

Pengedar Shaklee Manjung Aktif
Bahaya Resdung

Nak tahu apa kisah Wanita ini berjaya atasi masalah sinus, Migrain serta Gastrik bila beliau amalkan Vivix Shaklee. Jom Korang boleh tonton video di bawah serta baca perkongsiannya.


Assalamualaikum W.B.T.. Saya Ayu Adyani Ab Rahman, berumur 33 tahun dan berasal dari Kota Bharu. Saya berkerja sebagai guru dan memiliki 3 orang anak. Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengidap penyakit sinus, migrain dan gastrik di tahap kritikal.
.

Antara simptom yang saya hadapi ialah bersin yang berpanjangan, bengkak muka dan migrain yang teruk sehingga muntah-muntah. Saya juga kerap mengambil cuti sakit akibat daripada penyakit-penyakit ini. Saya telah mengidap penyakit ini sejak dari bangku sekolah lagi.
.

Untuk mengatasi masalah ini, saya kerap kali berjumpa dengan doktor, mengambil pain killer, PCM dan yang sewaktu dengannya. Saya juga pernah berjumpa dengan pakar neuro akibat masalah migrain yang teruk. Doktor memberi saya ubat-ubatan, pain killer dan ubat sinus pula perlu kerap diambil ketika sinus menyerang.
.

Saya mula mengenali Shaklee selepas kelahiran anak ketiga ketika hadir ke sebuah kelas nutrisi anjuran Shaklee. Pakar nutrisi dalam kelas telah menjelaskan serba sedikit tentang kepentingan mengambil supplemen tambahan Shaklee. Pulang dari kelas nutrisi, saya mula membuat kajian tentang Vivix, polifenol, resveratrol dan juga antioxidant.
.

Saya mula mengamalkan Vivix sejak kelas nutrisi tersebut dan mengambil sekurang-kurangnya 2 sudu sehari dan kadang-kadang lebih kerana rasanya yang enak. Antara produk Shaklee yang turut saya ambil ialah ESP, Vitalea, Garlic Complex, B-Complex, Omega Guard, Vita-C, Alfalfa, Ostematrix, Lecithin, Herblax, GLA Complex dan juga Vita-E.
.

Di awal pengambilan supplemen-supplemen ini, saya mengalami ‘healing crysis’ yang agak teruk seperti muka menjadi sembap, pening dan demam yang teruk selama seminggu. Setelah beberapa minggu, saya mula perasan jerawat batu mulai kecut, muka semakin OK, parut-parut semakin pudar dan tidak lagi didatangi selsema.
.

Kini setelah 2 tahun, Alhamdulillah saya tidak lagi didatangi sinus dan tiada lagi rekod MC akibat sinus. Migrain dan gastrik saya juga semakin berkurang dan bebas daripada pain killer dan PCM. Yeayy!! Dah dua tahun tak sentuh PCM. Saya masih lagi konsisten mengamalkan supplemen-supplemen ini dan sudah tidak terkira berapa bilangan Vivix yang telah saya ambil.
.

Pesanan saya kepada anda ialah jaga kesihatan sebaik mungkin dan berikhtiarlah dengan cara yang paling selamat. Amalkan makan supplemen sebelum datang penyakit yang tidak diundang. Saya sangat berpuas hati dan berazam untuk membantu mereka yang ada masalah sama dengan saya untuk mencuba ikhtiar dengan Vivix dan supplemen lain juga. Kesihatan adalah nikmat yang perlu disyukuri dan dijaga! Bila sihat apa yang kita lakukan akan menjadi lebih bererti dan cemerlang!
.

Terima kasih Allah kerana telah menemukan saya dengan produk hebat ini. TQ juga kepada pakar nutrisi yang memberi penerangan dan terima kasih juga kepada encik suami yang banyak memberi sokongan. Terima kasih buat ahli keluarga lain dan kawan-kawan. Lurve uollss..



Pengedar Shaklee Manjung


Moga perkongsian Puan Ayu Adyani dapat membantu Korang diluar sana yang mungkin mengalami masalah sebegini. 

Ingin dapatkan Vivix, Set Resdung, Set Migrain dan Set Gastrik Shaklee? Korang boleh hubungi Saya seperti dibawah. Jika Korang berada di sekitar Manjung, Sitiawan dan Lekir. Saya juga menyediakan COD untuk Korang. Sekiranya Korang berada diluar kawasan, jangan risau..perkhidmatan Poslaju turut disediakan buat Korang.Tq.


SidPro Wana Mohd Tahir
Call/SMS/Whatsapp: 0109749611
FB: Wana Mohd Tahir
IG: wana_jual_shaklee


Vivix Supplemen Terbaik Dunia Yang Berjaya Tembus DNA Manusia

Kenapa Vivix ni suplemen terbaik? Adakah ianya benar-benar terbaik atau sekadar momokan sahaja.
Pengedar Shaklee Lekir
Fakta Vivix

Kalau nak tahu Vivix ni fungsinya mampu merawat sehingga ke peringkat sel..kebanyakan penyakit kronik yang ada sekarang ni adalah disebabkan oleh sel2 tubuh yang rosak. 

Jadi Vivix bertindak dengan membina sel2 baru bagi menggantikan sel yang telah rosak. Sebab tu kebanyakan penyakit kronik serasi dengan vivix ni. Dan kalau nak tahu lagi Vivix satu-satunya suplemen yang boleh tembus sehingga ke peringkat DNA tau.

Vivix telah membuktikan pesakit kanser berjaya bebas dari menghidap penyakit itu. Sebab salah satu kandungan dalam Vivix tu berjaya membunuh sel kanser dari terus merebak. 

Resveratrol ni adalah kandungan utama Vivix. Ia sangat membantu pesakit kanser untuk sembuh. Sebab sel kanser banyak mati bila rawat dengan Resveratrol .

Testimoni Vivix

Pengedar Shaklee Manjung
Batuk Kering Sembuh Dengan Vivix

Penjual Shaklee Sitiawan
Vivix Membantu Menyelesaikan Rambut Gugur

Pengedar Shaklee Lekir Aktif
Tiada Lagi Sakit Dada Selepas Amalkan Vivix

Sekiranya Korang yang berada disekitar Manjung, Sitiawan dan Lekir. Saya juga ada menyediakan kemudahan COD. Jika Korang berada diluar kawasan, jangan risau perkhidmatan poslaju ada disediakan. Korang boleh hubungi Saya seperti dibawah ok.

P/s: Refer Disclaimer

Wana Mohd Tahir
Whatsapp: 010.2114231
Call/SMS: 010.9749611