Thursday, 28 July 2016

Kenapa Saya Feeling Dengan Shaklee Collagen Powder


KENAPA SAYA FEELING DENGAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER?
Saya mula2 rasa Collagen powder ni tahun lepas. Masa tu join beli tiket NC2015 dapat la woven bag. Dlm tu dapat free 4 stick Collagen. Apa lagi, memang tak lepaskan peluang la untuk cuba. Alhamdulillah diterima tekak.
Pada tahun ni bulan Mei 2016, Saya dapat sekotak Collagen daripada upline kesayangan Saya Mami @tinie badri. Mami hadiahkan sebab Saay perform well bulan sebelum tu. Seriously tak sangka ni.
Start 11/5/2016 Saya konsisten amalkan Collagen ni. Kebetulan 28/5/2016 Saya nak pergi National Conference Shaklee. Konfemlah nak nampak cun. 
Tahu tak, masa hari NC tu Saya dapat cabutan bertuah..nak tahu tak Saya dapat ape??Shaklee Collagen Powder...2kotak tu.fuhh lega..boleh la sambung berangan nak cun hari raya nanti. 
KESAN DARIPADA AMALKAN COLLAGEN POWDER.
Yes, memang nampak kesan. Saya rasa kulit muka jadi tegang selepas 5hari amalkan Collagen. Rasa fresh sangat bila Saya buat masker campur dengan Vivix sikit.

Dan yang bestnya, kat muka Saya ni ade macam biji kolestrol atau oil grands dan ade juga yang panggil milia. Dia hanya keluar kat muka sahaja. Ni disebabkan liang-liang pori tersumbat. Benda ni terjadi atas faktor pemakanan juga rasanya.
Ingat lagi masa last sem zaman study dulu sempat jugak Saya buat laser tau. Ya Ampun, sakitnya..try tuk tak ngalirkan air mata, tapi tak boleh dgn sendirinya keluar jugak..2 minggu jugak lah tak jumpa org
Kisah dulu la..

Tapi yang bestnya bila Saya dah amalkan Collagen ni memang nampaklah yg biji2 kat muka ni nampak nipis kat hidung ni. Saya pernah dengar sharing pasal milia ni..memang ambil masa yang lama untuk hilang. Saya tetap tunggu dan terus ikhtiar dengan vitamin Shaklee. Sebab baru kotak kedua pun dah nampak perubahan tu.
Kajian mengatakan collagen menyumbang 75% dari berat kita. Sebab collagen ni berfungsi menyambungkan sel dgn sel dan ia adalah bahan utama utk membina kulit, organ dalaman dan struktur tulang. Nak pulak Collagen Powder ni dari ekstrak kulit ikan merah. So faham2 la macamanakan? ikan merah tu kalau dipandang pun dah cantik belum lagi dimasak..konfemlah sedap. 
Korang kalau ada masalah macam Saya, bolehlah cuba Shaklee Collagen Powder ni..
Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-2114231
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment