Monday, 25 July 2016

Mengapa Mighty 3 Gems Kena Ada Di rumah sewaktu bulan puasa

#tsunamishaklee
#LiveAmazing



Nampak tak apa yg Saya pegang dalam gambar tu? Tu lah Set Mighty 3 Gems. Mesti korang nak tahu apa la set tu kan? Perlu ke set Mighty 3 Gems ni ada kat rumah bulan2 puasa ni?

Jawapan Sy PERLU! Sebabnya Mighty 3 Gems ni boleh bagi kita tenaga sepanjang hari. The best bila kita minum semasa bersahur. So bila wakty siang kita kan buat macam2 aktiviti. Ada yg bekerja, surirumah dan student hatta warga emas pun bagus sangat minum Mighty 3 Gems ni.

MEALSHAKES contohnya sesuai utk anak2 kita baru nak belajar puasa. Tak terhad utk yg kecik anak2 yg besar pun bagus minum. Secara tak langsung Mealshakes ni bekalkan kita nutrisi lengkap dgn 24 vitamin diperkayakan lagi dgn zat dan mineral yg perlu utk tubuh. So mak ayah takyah la risau kalau tengok anak2 terbantut tumbesaran sebab puasa. Sebaliknya Mealshakes ni membantu sebenarnya.

Bukan tu je, kalau anak tu kurang selera makan..Mealshakes ni jugak bantu utk tambah berat badan ank kita tadi. Selain tu kalau ada mak ayah kita ke ibu hamil yg tak larat nak telan pil ke . Patut sangat bagi Mealshakes ni. Yg best boleh campur dengan macam2 perisa asalkan bukan kafein. Kang tak menyerap pulak kat tubuh tu.

Sy pulak suka campur MEALSHAKES + ESP + PERFORMANCE DRINK. perghh sedap buat ala2 smooties tu memang yumms sangat. Kalau nak best blend dgn ais ketul pastu bubuh la buah kegemaran korang macam buah mangga ker.. Serius cuba nanti k.

Ibu hamil kalau risau susu merudum ke time puasa, apa kata korang minum ESP ni. Sebab Esp ni 100% semulajadi tanpa bahan pengawet. Lepas tu Esp ni ada protein. Kalau nak tahu protein ni sangat penting dalam pembentukan sel baru. Terutamanya kepada janin dan bayi yg sedang membesar. Dah la membantu ibu hamil kekal cergas dan aktif. Kalau yg gastrik pun bagus minum ESP ni. So pasni takde la nak telan2 ubat ke nak kena injection ke..sakit tau. Sy dah pernah lalui semua tu. Nak bangun gi bilik air pun takleh tegak tau. Azab sungguh time tu..dulu la kisahnya. 

PERFORMANCE DRINK ni Sy suka sebab kalau bulan puasa dia bantu kita utk elakkan rasa kering tekak. Sesuai minum time sahur ataupun berbuka. Yang best Performance Drink ni minuman isotonik tau tapi takde karbonat dan kandungan gula sangat minima. Kita sendiri tahu Isotonik ni sifatnya bekalkan tenaga dan boleh elakkan dihidrasi akibat kekurangan cecair dlm tubuh. Tapi dgn Performance benda tu tak berlaku sebaliknya dia boleh mengawal bendalir dlm badan kita supaya tak terlalu kering dan terlalu banyak. Just nice 

Kalau kata korang yg baca ni teringin nak cuba Mighty 3 Gems ni meh hubungi Sy naa..boleh Sy share lagi kebaikan depa 3 ni.. apa2 cari Sy kat sini naa..


Jawapan Sy PERLU! Sebabnya Mighty 3 Gems ni boleh bagi kita tenaga sepanjang hari. The best bila kita minum semasa bersahur. So bila wakty siang kita kan buat macam2 aktiviti. Ada yg bekerja, surirumah dan student hatta warga emas pun bagus sangat minum Mighty 3 Gems ni.

MEALSHAKES contohnya sesuai utk anak2 kita baru nak belajar puasa. Tak terhad utk yg kecik anak2 yg besar pun bagus minum. Secara tak langsung Mealshakes ni bekalkan kita nutrisi lengkap dgn 24 vitamin diperkayakan lagi dgn zat dan mineral yg perlu utk tubuh. So mak ayah takyah la risau kalau tengok anak2 terbantut tumbesaran sebab puasa. Sebaliknya Mealshakes ni membantu sebenarnya.

Bukan tu je, kalau anak tu kurang selera makan..Mealshakes ni jugak bantu utk tambah berat badan ank kita tadi. Selain tu kalau ada mak ayah kita ke ibu hamil yg tak larat nak telan pil ke . Patut sangat bagi Mealshakes ni. Yg best boleh campur dengan macam2 perisa asalkan bukan kafein. Kang tak menyerap pulak kat tubuh tu.

Sy pulak suka campur MEALSHAKES + ESP + PERFORMANCE DRINK. perghh sedap buat ala2 smooties tu memang yumms sangat. Kalau nak best blend dgn ais ketul pastu bubuh la buah kegemaran korang macam buah mangga ker.. Serius cuba nanti k.

Ibu hamil kalau risau susu merudum ke time puasa, apa kata korang minum ESP ni. Sebab Esp ni 100% semulajadi tanpa bahan pengawet. Lepas tu Esp ni ada protein. Kalau nak tahu protein ni sangat penting dalam pembentukan sel baru. Terutamanya kepada janin dan bayi yg sedang membesar. Dah la membantu ibu hamil kekal cergas dan aktif. Kalau yg gastrik pun bagus minum ESP ni. So pasni takde la nak telan2 ubat ke nak kena injection ke..sakit tau. Sy dah pernah lalui semua tu. Nak bangun gi bilik air pun takleh tegak tau. Azab sungguh time tu..dulu la kisahnya. 

PERFORMANCE DRINK ni Sy suka sebab kalau bulan puasa dia bantu kita utk elakkan rasa kering tekak. Sesuai minum time sahur ataupun berbuka. Yang best Performance Drink ni minuman isotonik tau tapi takde karbonat dan kandungan gula sangat minima. Kita sendiri tahu Isotonik ni sifatnya bekalkan tenaga dan boleh elakkan dihidrasi akibat kekurangan cecair dlm tubuh. Tapi dgn Performance benda tu tak berlaku sebaliknya dia boleh mengawal bendalir dlm badan kita supaya tak terlalu kering dan terlalu banyak. Just nice 

Kalau kata korang yg baca ni teringin nak cuba Mighty 3 Gems ni meh hubungi Sy naa..boleh Sy share lagi kebaikan depa 3 ni.. apa2 cari Sy kat sini naa..



Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-2114231
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment