Friday, 29 July 2016

^Minuman Energy Booster Shaklee Sesuai Untuk Memulakan Perjalanan Jauh^

#tsunamishaklee
P/S: Entry yang telah di copy paste dari FB Saya semasa bulan Ramdhan yg lepas.

Salam 27 Ramadhan 1437H

Sekejap je dah nak abis Ramadhan.  
Saya yakin mesti dah ramai yang buat persiapan untuk pulang ke kampung halaman masing-masingkan? 

Rasanya dari semalam pun dah ada yang mulakan perjalanankan. Apapun pastikan korang memandu dalam keadaan positif dan kekal bertenaga tau. Sebut pasal tenaga ni, saja la nak kongsi..Shaklee ada minuman untuk boost tenaga tau. Sesuai la dalam keadaan sekarang ni. Masing-masing tak sabar nak pulang ke kampungkan.. ada tu lepas kerja terus gerak..

Apa kata sebelum nak mulakan perjalanan tu kita minum dulu Performance Drink dan Cinch Energy Tea dulu. Best tau 2 minuman ni. Meh Saya share pasal Performance Drink dulu.
PERFORMANCE DRINK ni selain boleh tingkatkan metabolisme, ia dapat meningkatkan tenaga dan daya ketahanan fizikal tau. Ia juga boleh mencegah penyahidratan dan membantu mengekalkan paras gula tau. PERFORMANCE DRINK ni juga bukan je khas utk mereka yg nak mulakan travel jauh tapi iamya sesuai utk org yg berpuasa, cirit birit, keletihan dan kepeningan, para atlet, orang yang aktif, yang suka tidur lewat malam dan banyak lagi lah.

Sedap tau air ni rasa macam glukos oren pun ada tapi ia satu-satunya minuman isotonik bebas karbonat yang tiada perasa, pemanis dan pewarna tiruan. Yang bestnya PERFORMANCE DRINK pilihan dan diperakui oleh NASA tau. Sesuai la minum seisi keluarga. Kami anak-beranak memang suka air ni.

CINCH ENERGY TEA MIX pula merupakan minuman penggalak tenaga semulajadi. Ia boleh meningkatkan tenaga dan ketahanan badan. Cinch Tea ni tiada perasa tiruan,pewarna, bahan pemanis dan tanpa gluten. Bau Cinch Tea ni wangi sangat. Memang sesuai la utk korang yang suka minum kopi, soda atau manisan untuk kekalkan kecergasan beralih kepada CINCH ENERGY TEA MIX ni. Selain nak kekalkan tenaga, jangan tak tahu Cinch Tea ni boleh kuruskan badan tau. 

CINCH ENERGY TEA MIX ni daripada Matcha Green Tea Powder. Ia merupakan Teh Hijau gred tertinggi dari Jepun. Aantioksida yang sangat tinggi, energy booster dan metabolisme booster yang membakar kalori sehingga 4kali ganda tu.

So, dua air kuat ni memang wajib korang bawa utk travel jauh tau. Banyak sangat kelebihan air-air ni. Rugi rasanya kalau tak minum set energy booster ni. Nanti waktu berbuka cer try mix kan PERFORMANCE DRINK + CINCH ENERGY TEA + LEMON + MADU = SEDAP GILERR.. 

Nak info pasal air kuat ni? Korang boleh jer cari Saya kat sini ye. Selamat pulang ke kampung halaman semua. Hati2 dijalanan ingatlah orang tersayang. 

Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-2114231
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment