Tuesday, 26 July 2016

^SET SLIM SHAKLEE VITAMIN WAJIB DI MUSIM PERAYAAN^

#tsunamishaklee 
#ptst9

Alhamdulillah dah 2 Syawal harini. Sekejap je kan. Nak buat survey la..sape sini yang dah cari penimbang? Sape sini yang takut giler nak makan rendang?

Relaxx baru sehari makan takkan dah risau badan naik kot. Meh nak share ngan semua apa yang Saya amalkan sebelum nak makan makanan- makanan yang tinggi kalori ni.

Time raya ni pastikan minum air banyak. Dan sebelum makan tu sebaiknya telan dulu fish oil terbaik dunia a.k.a Omega Guard. Kalau takde Omega Guard boleh ganti dengan lecithin. Kedua-dua ni bagus untuk menghalang kolestrol jahat disamping mengemulsi dan membakar lemak. Dua vitamin ni membantu kita untuk tak makan banyak . So berat badan kita akan menten je macam biasa.

Tapii kalau nak lemak degil ni dibakar kita kena la ada detox. The best ever, boleh je telan Alfalfa iaitu ia membantu kita supaya badan boleh didetox hari-hari. Alfalfa ni kaya dengan serat. Konsep serat ni dia dapat mengenyangkan dan memudahkan kita untuk membuang hari-hari. Wajiblah makan. Bila raya ni macam-macam sumbatkan  . So Saya suka Alfalfa.
Set Slim Shaklee
Lagi satu Herbalax, kita tahu kan bila kita makan2 ni yang nak buat keja untuk membuang nanti dah tentulah usus kita kan? So kita kena la ambil herbalax ni. Selain untuk jaga berat badan. Fungsi utama Herbalax ni untuk cuci usus kita. Kesian usus penat buat keja untuk kita. So wajiblah didetoxkan ia.  . Bagus tau korang, nak pulak makan daging ayam segala macam rendangkan..kadang-kadang ada yang masalah sembelit la. Dah susah nak membuang. Plus raya-raya ni konfem 'bilik kecik' ni jadi perhatian ramaikan?. Kena yang sembelit dah jenuh orang nak tunggu kita kan. Sebaiknya amalkan lah Herbalax ni.

Okey, sekian dulu tips dari Saya. Jangan takut makan. Rugi tauu raya sekali saje  Makan berpada-pada 

P/S: Jangan takut nak gi open house yer..bekal bitamin sesiap dlm handbag @ sling bag korang tau..taktau nak dapat mane bitamin meh roger aii


Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-2114231
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment