Saturday, 23 July 2016

#tsunamishaklee

Kalau tanya Saya apa Vitamin feveret Saya dalam Shaklee of course la Sy akan cakap semua yg Saya pernah ambil. Tapi Saya tetap pilih #Ostematrix. Nak tahu sebab apa?


Sebab...ni la vitamin pertama yang buat Saya jatuh hati jatuh cinta dan jatuh sayang dengan dunia vitamin semulajadi Shaklee ni.


Saya ambil 4biji caps utk masalah tapak kaki Saya yg sakit selepas melahirkan cahayamata kedua Saya. Setiap kali kelahiran anak si ibu biasanya akan mengalami kekurangan kalsiumkan? So Saya bertindak bijak dgn mengamalkan Ostematrix.

Kalau korang nak tahu, setiap kali amalkan makan vitamin kalsium korang kena pastikan korang ambil sekali dengan vitamin D, kalsium, magnesium, zinc, cooper dan boron. Barulah lengkap pengambilan kalsium kita. 

Saya tak risau dah pasal semua tu sebabnya Saya dah buat pilihan yg tepat dengan memilih Ostematrix Shaklee yg lengkap dgn semua di atas.

Bukan nak kata apa la kan, banyak sangat manfaat vitamin feveret Saya ni. Dari yg susah nak membuang kena sembelit better lah amalkan Oste ni. Lepas tu kan, kalau yg ada gastrik tapi tak suka nak minum susu tepung, bagus juga telan vitamin faveret Saya ni.

Pendek kata sebotol Oste boleh cover semua la. Migrain, nak tidur lena, buasir, cramp, nak cegah tulang reput..ishh macam2 la.

Tak sesia Saya survey masa dlm pantang dulu..sekali dapat hasilnya tiptop. Dah takde dah masalah sakit tumit ke tapak kaki yg berlarutan. Korang kalau ada masalah macam Saya meh roger Saya meh..boleh kasi petua. 

Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-2114231
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment