Thursday, 18 August 2016

^KONSISTEN AMBIL OSTEMATRIX MESTI DAPAT KESAN MACAM NI^

Siapa yang dah konsisten ambik ostematrik mesti dapat rasa perubahankan.
Oil Kalsium Shaklee

» Mesti tidur lebih lena

» Kalau yang selalu sakit kepala lagi2 migrain mesti dah makin kurang sakit .

» Tiada masalah sembelit jika ambil 4biji sebelum tido bangun esok best sangat masuk toilet lancar...kalau tak boleh jugak 4biji upkan 6biji

» Bila tido lena esok bangun pagi cergas je dan takde sakit2 badan

» Kalau time datang haid konsisten ambik 4biji InshaAllah PMS pun takde..

» Paling best kita dapat tulang yang sihat dan mengurangkan risiko untuk dapat osteoporosis.

Best sangat-sangat ostematrik ni sebab ianya bukan sekadar pil kalsium biasa tetapi lengkap dgn vitamin D dan magnesium.
Best kan???

So, korang bila lagi nak dapatkan kesan-kesan mantap lagi menyengat ni? Boleh contact Saya yer. Sementara promo bulan ni. Rugi tau kalau tak grab Ostematrix ni.



FB: Wana Mohd Tahir 
 PAGE: Khyranaeems Vitastore 
 IG: khyranaeems_vitastore 
 ✏EMAIL: cikwana@gmail.com 
📱Call/SMS/Whatsapp: 010-2114231
 🚗COD:Lekir/Sitiawan/Manjung
 ✉POSTAGE: Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment