Wednesday, 24 August 2016

SET KULIT CANTIK SHAKLEE

Parut Jerawat Hitam?
Kulit Kusam?
Tona Kulit Tak Sekata?
Kurang Keyakinan Diri..
Orang Pandang Pelik...

Okey, semua kat atas ni mesti mengganggu korang yang ada masalah kulitkan? Tak kira la wanita atau lelaki. Konfem rasa tak best je kan..

Meh nak share ngan korang apa yang patut Korang ambik untuk penjagaan kulit wajah korang . Ni dia 5 supplement terbaik untuk kulit cantik!
Set Gorgeous Shaklee

πŸƒ ALFALFA - wajib ambik untuk detox. Let say kalau orang lelaki yg merokok, jangan harap lah nak dapat kesan yg cepat ye sebab kena detox kasi clean & clear toksin yang Ada Kat dalam badan tu. Wanita pun sama bila dah detox baru boleh apply supplement lain. Jadi mudahlah vitamin nak serap dalam badan tu.

πŸƒOMEGA GUARD - Bagus untuk melancarkan pengaliran darah kat muka kita. Sebab dalam Omega ni ada omega 3. So bagus untuk badan. Kalau kata ada jerawat yg bengkakkan muka tu. Makan Omega dia boleh surutkan bengkak jerawat tadi.

πŸƒ VITAMIN C - Membantu pembentukan kolagen supaya kulit jadi cantik, gebu dan cerah.

πŸƒ VITAMIN E - Membantu untuk menghilangkan parut jerawat, dapat mengembalikan tona kulit yang sekata serta antioksidan untuk awet muda tau.

πŸƒ ESP - Kaya protein yg boleh membantu membina sel-sel kulit baru, menganjalkan kulit Serta dapat menghilangkan parut.

* Esp, Vitamin C dan Vitamin E ni best kalau dapat buat masker tau.

So, kalau kata tak larat nak mekap tebal utk tutup cela2 kat muka tu..meh ambik vitamin dulu. Nanti muka dah cun just apply mekap nipis2 je kat muka tu.. APA tunggu lagi

Hubungi Saya untuk konsultansi terbaik dan sekiranya korang berada di area Lekir, Sitiawan dan Manjung. Perkhidmatan COD turut dilakukan di kawasan ini.

#tsunamishaklee
#ptst9
#liveamazing
#setkulitcantik




FB: Wana Mohd Tahir
PAGE: Khyranaeems Vitastore
IG: khyranaeems_vitastore
 ✏EMAIL: cikwana@gmail.com
πŸ“±Call/SMS/Whatsapp: 010-2114231
πŸš—COD:Lekir/Sitiawan/Manjung
 ✉POSTAGE: Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment