Friday, 16 September 2016

Buku Motivasi Untuk Menarik Magnet Kebahagiaan

Assalamualaikum, saja nak share ngan korang buku kegemaran Saya. Buku yang bagi Saya motivasi untuk menarik magnet kebahagiaan.

Merawat Kebahagiaan


Law of Universal Attraction Magnet Kebahagiaan. Ni la buku LUA. Saya eksaited sangat nak dapatkn buku ni masa tengok geng2 Shaklee share pasal content buku ni. Minda separa sedar. Dorang dok cakap buku LUA- buku LUA..

Tertanya-tanya la jugak buku ni pasal ape. Once dah dapat detail pasal buku ni, Saya terus cari kat kedai buku online. Time tu Saya beli kat bookcafeonline tak silap. Ternyata buku ni sangat memberi inspirasi dan penuh dgn motivasi. Saya suka sangat. Harga pun mampu milik.

Tengoklah punya Saya suka sampai nak uzur dah rupa buku tu..buku2 ilmiah ni Saya suka ulang2 baca. Tengok content yg boleh dijadikan rujukan, Saya mesti salin point2 penting. Dan lagi, penulis buku ni Saudara Zuhairi Nopiah ni pernah bagi talk masa tahun 2005 kat Port Dickson.

Puas Saya belek2 detaila penulis, tu yg perasan..eh inikan Ateh. Time tu Saya baru je start dapat kerja library. Then kena kursus 3minggu kat Port Dickson. Tak sangka lepas 10 tahun Saya dapat baca karya beliau. Korang kalau yg suka membaca dan baru nak menanam minat membaca boleh la dapatkan buku ni as your collection yer. Serius cakap memang best!

Okey korang, happy sabtuday! ;) sekadar review untuk sharing bersama kawan-kawan semua.

#tsunamishaklee
#ptst9
#bisnesdarirumah
#liveamazing




FB: Wana Mohd Tahir
 PAGE: Khyranaeems Vitastore
 IG: wana_jual_shaklee
 ✏EMAIL: cikwana@gmail.com
 📱Call/SMS/Whatsapp: 010-2114231
 🚗COD:Lekir/Sitiawan/Manjung
 ✉POSTAGE: Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment