Monday, 5 September 2016

MARAHKAN NYAMUK KELAMBU DIBAKOR SEBELUM KENAL

Pernah dengar tak peribahasa marahkan nyamuk kelambu dibakor?tapi tu dulu la debelum kenal krim ni. Konfem Sekarang ni rata- rata dari kita mesti tengah aimed je nyamuk-nyamuk ni kan?
Pengedar Shaklee Manjung Aktif

Meh nak kabo, korang takyah nak ikut peribahasa tu aih..korang just sapu jer kulit anak-anak korang dengan krim serbaguna ni jer. Eh, bukan untuk anak-anak jer. Untuk mak-mak, ayah-ayah, atuk nenek semua pun boleh tau.
Pengedar Shaklee Lekir

Yang bestnya bila korang sapu dia rasa nyaman jer, mint-mint sikit. Paling penting tak melekit-lekit pun. Tambah lagi Sekarang ni heboh dengan virus Zika yang dibawa oleh nyamuk aedes kan?
Pengedar Shaklee Manjung

Pada Saya bagus la korang dapatkan satu tiub krim serbaguna ni. Saya sokmo ada je kat rumah dan dalam kereta. Bukan ape, bila ada anak-anak ni wajib benda- benda wanted ni dalam simpanan kita. Kot lari-lari jatuh ke dah nak kena cari ubatkan.
Pengedar Shaklee Manjung Aktif

Tambah nak raya haji ni, konfemlah anak-anak sebuk nak tengok orang sembelih lembu kan? Tentulah nak keluar rumah pegi belakang kebun. Kat situ, kome faham-faham je la, dah memang kawasan 'chekmok' .
Pengedar Shaklee Lekir

Krim ni namanya Herbal Blend Cream Multipurpose tau. Kalau kata korang nak tahu detail pasal krim ni. Korang jangan segan silu roger jer teman yer. InshaAllah teman tolong mana mampu yer. Roger tau.





FB: Wana Mohd Tahir 
PAGE: Khyranaeems Vitastore 
IG: khyranaeems_vitastore 
✏EMAIL: cikwana@gmail.com 
📱Call/SMS/Whatsapp: 010-2114231  
🚗COD:Lekir/Sitiawan/Manjung 
✉POSTAGE: Seluruh Malaysia

3 comments:

  1. krim terbaik ni.boleh guna untuk semua keadaan

    ReplyDelete
  2. krim terbaik ni.boleh guna untuk semua keadaan

    ReplyDelete
  3. Betul sangat tu. Sokmo ada dalam handbag tau

    ReplyDelete