Friday, 2 September 2016

SAMBUT MERDEKA PALING HAVOC ABAD INI!!

Happy Merdeka Day's buat semua rakyat Malaysia. Tahun ni Saya sambut merdeka paling havoc tau. Saya gi sedut aura insan2 hebat okay 😉

Merdeka Day

Perjalanan bermula seawal 6 pagi, Saya dengan sahabat Saya. Kami bertolak pegi Tanjung Malim. Jangan taktau, Saya pertama Kali kot jejak kaki secara officially ke Tanjung Malim ni.

Destinasi utamaya nak pergi ke Shah Alam. Nak dengar perkongsian tentang Shaklee dan paling tak sabo nak belajar ilmu blog ni. 


Saya tertarik sangat bila sorang kawan kami ni bagi sharing pasal Vivix! Kaki beliau dihempap den bola biking.. Korang bayang sendiri lab bola boling tu cemana kan? Dahlah berat terkena kaki...perghh
Penjual Shaklee Lekir

Tapi tau tak apa yang kawan kami ni buat, dia togok gitu je vivix tu, alkisahnya sebab takut dengan hospital. Punya amazing, vivix ni memang membantu beliau. Siapa sangka kaki yang boleh buat beliau rengkat nak berjalan tapi tak jadi pun gitu. 

Penawar Diabetes
Semua tu gara2 Vivix jer..Alhamdulillah berkat minum vivix dan Allah izinkan. Seronok sangat dengar. Kiranya semalam tu, merdeka day's yang paling bermakna la buat Saya. 

So, korang kalau kata nak tahu Vivix ni apa, boleh je hubungi Saya okey.

Wana Mohd Tahir
010.2114231



1 comment:

  1. sebab tu linda pun memang kalau boleh tak nak miss makan vivix ni. best kan!

    ReplyDelete