Thursday, 8 September 2016

SOYA NON-GMO JENAMA TERBAIK DUNIA MENJADI PILIHAN RAMAI

Soya non GMO jenama terbaik dunia menjadi pilihan ramai?mesti tertanya-tanya jenama apa la kan? Kalau nak tahu soya non-GMO yang ada dalam ESP Shaklee la yang jadi pilihan Saya.
Soya Shaklee

Beza tau Esp Shaklee dengan produk yang kat pasaran ni ialah sumber protein nya dilengkapi dengan 9 asid amino iaitu asid pending yang badan kita tak boleh hasilkan pun dan sukarlah nak jumps dalam diet harian kita.

Esp ni special sangat masa pertama kali minum waktu tu dah abis pun tempoh berpantang 44hari tau. Saya minum setiap pagi. Sebab Esp ni bagus utk orang yg ade gastrik macam Saya ni. At least boleh la cover sampai nak jumpa nasi time lunch kan..
PENGEDAR Shaklee Manjung

Strectmark pun makin pudar mungkin dek penangan protein yang ade dalam Esp tu kan. Paling Saya teruja bila minum Esp ni, anak Saya kulitnya jadi cerah tau. Nak kata kan masa lahir takde la putih mana pun.

Agaknya lepas Saya konsisten Esp dan bagi anak direct menyusu badan time tu memang nampak sangat perubahan kat kulit anak time tu.
PENGEDAR Shaklee Lekir Aktif

Kalau time check up kat klinik tu takda lah teruk sangat bmi dia berbanding anak sulong dulu. Banyak sangat kelebihan Esp ni tau. Kalau kata nak kulit muka cantik, gebu dan berserk rajin-rajinlah minum Esp yer.

Bukan sahaja untuk cantik,untuk kesuburan, untuk memberi tenaga berpanjangan supaya kita tak mudah letih pun bagus minum Esp. Banyak sangatlah manfaatnya bila korang amalkan.
Set Menyusu Terbaik Shaklee

Ni antara #shakleeeffect Saya selepas mengamalkan Esp Shaklee. Kebetulan bulan ni kalau korang nak dapatkan Esp dengan harga terbaik, korang hubungi Saya tau. Nak dapatkan keahlian percuma pun boleh tau. Tapi ade T&C la. But no worries senang sangat syaratnya. Just contact yer.




FB: Wana Mohd Tahir
PAGE: Khyranaeems Vitastore
IG: wana_jual_shaklee
✏EMAIL: cikwana@gmail.com 
📱Call/SMS/Whatsapp: 010-2114231
🚗COD:Lekir/Sitiawan/Manjung
✉POSTAGE: Seluruh Malaysia 

No comments:

Post a Comment