Saturday, 22 October 2016

Bengkel/Talk Anjuran Shaklee

[Bengkel/Talk Anjuran Shaklee]

Join Shaklee jun 2013 tapi pertama kali pi bengkel anjuran Shaklee tahun 2014. Sabo je la..Masa ni pertama kali drive sendiri ke ipoh..oppss tipu! Ada co-pilot la kat sebelah A'bidatul Mu'tadillah Motolani  penunjuk jalanku! Masa ni Kami pergi bertiga dgn ank2 Shakleeku. Ifa Omar pun ada. Kami bertiga pun sampai la di Kinta Riverfront Hotel & Suite, Ipoh.
Pengedar Shaklee Manjung

Sebenarnya nak ucap big thankful to Fitriyatul Asyiqin. Sidelineku ini sorang yg sangat kental dan gigih. Masa ni la 1st time jumpa eqin n dia yg belikan tiket utk kami join bengkel nutrisi. Betullah kata bijak pandai..bila kita dlm suasana menuntut ilmu tu..perasaannya lain macam..seronok.

Belajar daripada Nutritionist yg brkongsi ilmu vitamin ni..kita rasa semangat tau. Yang bestnya siap ade kerja kumpulan lagi..tapi paling best dapat hadiah tau..

Ni pun dah lama tak join kelas. Lepas tu Shaklee ade buat kelas kt manjung. Time tu pergi jugak dgn ifa omar siap bawak anak lagi. Talk masa tu berkaitan wanita.

InshaAllah cuba cari kelapangan memang niat nak join lagi kelas2 ni. Buat shaklee bukan sekadar jual vitamin tapi perlu ada ilmu berkaitan vitamin. Takde la nanti bila customer tanya semua taktau kan ;)

Kesayangan semua yg nak join Saya & team meh la roger2..boleh eratkan ukhwah, tambah pendapatan dan tambah ilmu pengetahuan!

Wana|0102114231
#tsunamishaklee
#ptst9
#bisnesdarirumah
#liveamazing



FB: Wana Mohd Tahir
 PAGE: Khyranaeems Vitastore
 IG: wana_jual_shaklee
 ✏EMAIL: cikwana@gmail.com
 📱Call/SMS/Whatsapp: 010-2114231
 🚗COD:Lekir/Sitiawan/Manjung
 ✉POSTAGE: Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment