Monday, 24 October 2016

KENAPA WORK AT HOME MOM PERLUKAN OMEGA GUARD?


KENAPA WORK AT HOME MOM (sesiapa je pun sebenarnya...) PERLUKAN OMEGA GUARD?

Biasanya orang kaitkan Omega-3 (komponen asid lemak omega dalam Omega Guard) dengan perkembangan minda kanak2. Kan... Sebenarnya Omega Guard ni sangat banyak fungsi dia especially untuk mak2 yang superbizi nih.



1. Meningkatkan fungsi GREY MATTER. Grey matter adalah komponen otak yg utama, yang berfungsi menghantar signal kepada saraf2 yang lain. Ia memainkan peranan dalam peningkatan tisu otak di bahagian KEGEMBIRAAN. 

Jadi kalau asyik sedih2, amalkan Omega Guard ye!

2. Dalam satu kajian yang diterbitkan oleh Neuroendocrinol Letter membuktikan bahawa masalah disipline, ketidakjujuran, malah kecenderungan nak buat benda elok berkaitan dengan kekurangan serum Omega-3 dalam otak.

Haaaa, kalau SUKAR NAK MENDISIPLINKAN DIRI, amalkanlah Omega Guard ye.

3. Jurnal Biology Pshyciatry menerbitkan satu kajian bahawa orang yang mengalami tekanan perasaan mengalami kekurangan omega 3 dalam otak.

Jadi kalau asyik STRESS sila amal Omega Guard bersama B Complex.

4. Terdapat banyak kajian yg membuktikan kekurangan Omega 3 berkaitan dgn masalah susah nak ingat terutama benda2 yg dipelajari.

Jadi kalau nak cepat tangkap & cepat ingat, amalkan Omega Guard ye.

Amalkan Omega Guard supaya jimat masa nak belajar benda baru....sekali baca/dengar terus faham. Maklumlah mak2 ni bukan ada masa sgt nak ulangkaji banyak2 kali. Jadi amalkan Omega Guard bersama doa dimudahkan kefahaman.... Supaya kita cepat dan mudah tangkap. Takdela berbulan2 sangkut kat bab sama sbb tak faham2 😅

Dan agar happy selalu, Omega Guard mesti ambil setiap hari!

Bulan ni kan promo Omega... Pastikan korang borong utk diri sendiri. Sebotol tu guna sebulan je tau kalo amik ikut dos. Tu baru kita sorang. Belum lagi husben (biorla dia pun asyik2 happy jugak kan) dan anak2. Utk mak ayah jangan lupa... Penyakit nyanyuk pun dikaitkan dengan kekurangan Omega-3 tau. Sama2 kita jaga ahli keluarga kita.

& kalo nak tau, masalah2 mental macam perasaan agresif, suka buat jenayah, fidofilia semua tu ada kaitan dengan kekurangan Omega-3. Dlm Quran pun ada sebut tentang makan ikan kan...

 Omega Guard ni semorang boleh amik.. Bukan ibu mengandung, kanak2, org ada masalah kesihatan je tau... Semorang kena amik. Bila semorang happy barulah masyarakat jadi harmoni kan 😊

**kesemua fakta di atas back up by studies, bukan cakap2 kosong atau assumption je.


Tinggal 6 hari je lagi promo Omega Guard Buy 6 @ 7 tau. So korang kesayangan semua mana yang nak dapatkan Omega Guard ni, macam biasa boleh hubungi Saya k. 😁


* Credit to Master Lyna Noh

Wana Mohd Tahir
0102114231

No comments:

Post a Comment