Sunday, 16 October 2016

Shahab Perdana Ada Chicken Chop RM3.50

 Shahab Perdana ada Chicken Chop RM3.50 habaq hang 😁. Lama dah tak hapdet belog Cikwana ni..sekali hapdet cerita pasal makan daa. Bukan ape, saja nak share kat ampaa, ritu masa Raya Haji bulan lepas kami anak beranak pi beraya kat rumah kakak Cikwana nun di utagha Kedah negeri jelapang padi.

Pengedar Shaklee Manjung
Chicken Chop RM3.50


Pengedar Shaklee Manjung Aktif
Tengoklah tu akak kedai ni pun nak wefie dengan weolls 😁

Kami pi ngan kakak dan anakbuah Cikwana tau. kebetulan time tu kan budak sekolah cuti seminggu, cikwana pun ambik kesempatan gak lah bercuti ngan anak-anak. Lama dah tak datang Alor Setar. Dulu Cikwana belajar kat sini. Terminal bas Shahab Perdana ni dah jadi tempat wajib la kalau nak balik ke Perak bumi bertuahkan ☺

Sekarang ni Shahab Perdana pun dah banyak berubah, banyak dah bangunan naik. Kalau dulu area Shahab ni banyak lagi sawah-sawah padi. Sekarang ni lain la sikit. Yang bestnya tempt makan masih lagi murah dan sedap. Tu yang dapat makan Chicken Chop 3.50 tu.. Portion dia kalau untuk tekak Cikwana, dah ok lah kenyang gak perut. 
Penjual Shaklee Manjung
Sarapan pagi di Restoren Impian Indah

Masa kat Alor Setar takde la jalan-jalan mana sangat, kami pi melawat uptown kat stadium ngan pi menara Alor Setar. Okay la untuk bagi anak sendiri ngan anak buah happy jer. Dua malam gak kat Alor Setar, lepas tu Cikwana gi Sungai Petani pulak..maklumlah kakak ramaikan😄
Pengedar Sah Shaklee Manjung
Jalan-jalan di Menara Alor Setar Kedah

Kat rumah kakak yang kat Sungai Petani ni sempat la Cikwana celebrate birthday anak sulong Cikwana yang ke 7 tahun. Celebrate awai seminggu ni sementara kami berkumpul ramai ni. Bolehlah sambut.

Okey, tu je kisah raya haji Cikwana dan anak-anak. Pada ampaa peminat tegar vitamin Shaklee jangan lupa roger Cikwana naa kalau ampaa nak vitamin. Macam biase Cikwana cover COD area Lekir, Sitiawan dan Manjung. Kalau kata ada yang luar dari kawasan Cikwana, dont worry Cikwana boleh post pi kat ampaa naa..
Penjual Shaklee Aktif Manjung
Sambut Birthday My Princess

Nak buat bisnes Shaklee on the go macam Cikwana pun boleh, ampaa roger je Cikwana. Cikwana memang sedang mencari SIDPro disetiap negeri di Malaysia ni yang nak jana pendapatan, yang nak sihat dengan Shaklee tau..apa-apa boleh hubungi Cikwana naa.










 FB: Wana Mohd Tahir 
 PAGE: Khyranaeems Vitastore 
 IG: wana_jual_shaklee 
 ✏EMAIL: cikwana@gmail.com 
 📱Call/SMS/Whatsapp: 010-2114231
 🚗COD:Lekir/Sitiawan/Manjung
 ✉POSTAGE: Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment