Friday, 25 November 2016

Berpantang Jadi Best Bila Minum Sirap Anti-Penuaan Ini

Bagaimana nak dapatkan feel berpantang jadi seronok yer? Sebabkan sesetengah kaum Hawa dorang cukup malas ade tu siap ngeri lagi nak lalui keadaan time berpantang ni. Berbeza tau dengan kawan kita ni bila dalam pantang beliau amalkan sirap anti-penuaan ni.
Pengedar Shaklee Manjung

Bukan sahaja Luka lekas sembuh, tetapi kulitnya juga semakin segar bermaya selepas berpantang. Jom baca perkongsian dari Yong Hafieza.

Testimoni Berpantang dan Kulit Cerah dengan Vivix dari Shaklee.
----------------------------------------------------------------
Penjual Shaklee Manjung

"Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..

Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..

Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta..

Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 mggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital... Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi..

Yang paling terasa seronok sgt bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tgur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang...

Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah...

Suami sendri pun perasan..saya ingt dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan mmg kulit saya dh tak kusam mcm dulu lagi...

Vivix memang terbaik." ~ Yong Hafieza



Korang, bestkan pengalaman berpantang Yong Hafieza? Kalau nak tahu, tidak semua orang boleh telan Pil dan makan jamu. Adakalanya makan jamu memberi kesan sampingan seperti bayi kena kuning sewaktu dalam pantang.

Vivix Shaklee adalah merupakan minuman berbentuk sirap yang mudah dimakan. Ia juga dikenali dengan nama tonik antipenuaan tau. Ini kerana 4 bahan utama Vivix seperti anggur muscadine, carrot ungu, elderberry dan polyganum adalah tinggi kandungan antioksidan. Kalau tak, takdelah tagline looks young, feel young be young tau..25tahun kelihatan muda lagi .
Berpantang Dengan Vivix Shaklee

So, kalau korang nak lalui pengalaman terindah semasa berpantang , korang boleh dapatkannya dari Saya yer. Saya ada menyediakan COD untuk kawasan Lekir, Sitiawan dan Manjung,Perak. Selain dari kawasan ini, Saya akan menggunakan perkhidmatan Poslaju tau.

Hubungi Saya,
SidPro Wana Mohd Tahir.
Call/SMS/Whatsapp: 010.9749611
Boleh follow IG: wana_jual_shaklee
FB : Wana Mohd Tahir



No comments:

Post a Comment