Tuesday, 15 November 2016

Kiddos Tour at Fantasy Kidzoona Aeon Manjung

Kiddos tour at fantasy Kidzoona Aeon Seri Manjung pun jadilah. Hari ni kebetulan Saya cuti. Memang dah lama berjanji dengan my kiddos nak bawak dorang gi Kidzoona ni. Biase tu kalau gi Aeon Mama konfem nak cepat jer. Macam malas plak nak spend time lama-lama kat sini.
Pengedar Shaklee Manjung
Doctor NaeemπŸ˜€

Alhamdulillah hari ni Mama tunaikan janji untuk anak-anak. Korang boleh tengok betapa have fun nya dua beradik ni dapat main kat sini. Mama dorang plak terpaksalah menahankan diri yang kesejukan kat dalam kidzoona ni. Tak kisahlah asalkan anak-anak happy. Sekurang-kurangnya boleh released tension penat kerja seminggu. Yer dak?πŸ˜‰
Penjual Shaklee Manjung Aktif
Kidzoona Aeon Manjung

Selain dari berjanji ngan dorang. Sebenarnya semalam bonus Shaklee Mama dah mengaum. So ni la time reward anak-anak. Walaupun tak berkesempatan nak bawak dorang gi Kidzania kat KL lagi. Pada Saya bawak anak-anak datang spend time kat kidzoona Aeon ni pun berbaloi jugaklah. 

Macam tadi fee yang dikenakan untuk Kakak RM10 dan adik half price RM5. Mainlah sepuas hati untuk whole day. With is okay sangatkan. Kalau parent nak shopping, anak2 boleh je have fun kat sini. Ade yang boleh tengokkan. Tapi bagi Saya better ade sorang la yang stay with the kids.
Pengedar Shaklee Sitiawan
My Dear Daughter

Seharian duduk kat tempat sejuk ni, kena siap-siapkan dorang perisai untuk boost immune dorang dua beradik ni. Langkah berjaga-jaga. Risau kot demam ke kan. Biasenya Saya akan bagi dorang Chewable Vitamin C. Disamping tu suruh dorang minum air putih banyak. Dan kalau nak tahu the best immune booster tentulah Nutriferon. Satu family pun boleh ambil tau. Kena sangatlah tengah promosi bulan November ni, memang taknak lepaskan lah peluang nak memborong.
Nutriferon Shaklee
Promosi November 2016 Nutriferon

So Korang, macam biase kalau korang nak dapatkan vitamin Shaklee. Jangan segan nak hubungi Saya tau. Saya ada buat cod area Manjung, Sitiawan dan Lekir. Bagi yang luar kawasan jangan risau Saya boleh pos untuk korang. Okay korang till we meet again.

Wana Mohd Tahir
Call/SMS/Whatsapp: 0109749611

2 comments:

  1. Tempat feveret adam kidzoona nih.balik pindah johor no more kidzoona dah...hukhuk..

    ReplyDelete