Wednesday, 30 November 2016

Siap Sedia Hadapi Musim Tengkujuh

Lately ini dah start hujan je kan. Macam kat sini subuh tadi hujan lebat jugak siap sekali guruh kilat tu. Biasenya kalau dah hujung2 tahun ni memang musim banjirkan. Kita kenalah siap sedia hadapi musim tengkujuh ni dengan pelbagai kemungkinan.
Pengedar Shaklee Manjung Aktif
Nak pulak sekarang ni tengah musim cuti sekolahkan. So kena alert dengan berita2 terkini berkaitan isu banjir nj tau. Bukan pe boleh buat persediaan untuk urusan penyimpanan dokumen2 penting satu family. At least kita dah siap sedia nak hadapi sebarang kemungkinan yang bakal berlaku. 

Dalam masa yang sama kena ade persediaan berkaitan kesihatan jugak tau. Orang kata bila dah lepas banjir macam2 penyakit datang. So sebagai langkah berjaga2 utk kesihatan satu family, first aid kit tu kena sediakan siap2 ok.
Pengedar Shaklee Manjung Aktif
Kalau yg memang supply vitamin utk family, jangan lupa ambik set immune booster dan vitamin yg tinggi antioksidan okay. Nak tahu ape meh roger Saya yer.

#tsunamishaklee
#pts19
#OMS19

Love,
Wana Mohd Tahir
Whatsapp 0109749611

No comments:

Post a Comment