Monday, 28 November 2016

Vitamin Wajib Untuk Setiap Keluarga di Malaysia

Jika diberi pilihan Saya nak cadangkan setiap family kat Malaysia ni mesti memiliki Nutriferon. Sebabnya nutriferon ni sesuai diambil seisi keluarga dari baby sehinggalah dewasa.
Pengedar Shaklee Manjung Aktif


Kalau baby tu boleh dapat melalui ibunya bila si ibu susukan baby. Usia anak seawal setahun dah boleh ambil nutriferon ni. Lagi best bila nutriferon ni boleh jadi perisai tubuh kita untuk cegah virus dari menjangkit kat kita.


Kalau nak tahu nutriferon ni juga antara supplemen yang dicadangkan untuk mereka yang nak memulakan detox tau. Klik sini untuk info Nutriferon.

Ada 4 bahan utama didalam nutriferon ni:
Penjual Shaklee Sitiawan
Bahan Utama Nutriferon

#Ekstrak biji labu (Cucurbita moschata), yang telah didapati dapat mendorong pengeluaran interferon;

#Biji Plantago (Plantage asiatica) yang mengandungi bahan kimia yang dipanggil polisakarida yang diguna untuk merangsang sistem imun;

#Bunga Safflower (Carthamus tinctorius) polisakarida, yang telah dikenalpasti  dapat mendorong pembangunan makrofaj, sejenis sel darah putih;

#Kuntuman bunga Japanese Honeysuckle (Lonicera japonica) yang digunakan dalam perubatan Asia.
Pengedar Shaklee Lekir Aktif

So, korang tinggal tak berapa hari jer lagi kalau korang nak dapatkan Nutriferon dengan reasonable price tau..sangat berbaloi untuk kesihatan seisi keluarga. Mencegah lebih baik dari mengubati tau.

Your SIDPro,
Wana Mohd Tahir
0109749611

#tsunamishaklee
#pts19
#OMS28
#liveamazing

No comments:

Post a Comment