Thursday, 29 December 2016

CARA MENGATASI MASALAH CYST DARIPADA BERULANG

Assalamualaikum..didoakan pembaca sekalian sihat didalam rahmatnya. Harini Wana nak kongsikan pengalaman upline Wana yang pernah mengalami Cyst. Nak tahu tak apa yang dia ambil untuk mengatasi masalah cyst daripada berulang.

Pengedar Shaklee Manjung

Ni yer kisahnya wana kongsikan dengan korang semua. Moga dapat manfaat daripada perkongsian Wana ni tau. 

***********************************

Kak Tinie pernah ada cyst sejak usia 15tahun. Hampir ditolak ke Ot untuk operation pada usia tu.
Kak Tinie pernah ada cyst semasa hamil dengan saiz hampir 5cm.

Kak Tinie pernah period pain yang sangat sangat sakit hingga nak kentut sakit, nak buang air pun sakit, memapah dinding. Kaki tangan sejuk. Dulu darah period jenis yang berketul-ketul. Not good ok.

Yes its true. 

Seawal usia tu dah ada cyst sampai ada yang cakap kak Tinie tak boleh hamil😊 kuasa Allah mengatasi segala. 

So ni set yang Kak Tinie makan untuk kecutkan cyst, untuk elak cyst datang balik. 

Set ni juga untuk elak dari senggugut yang mengganggu setiap kali period. 

So now dah takde dah semua tu. dah boleh bebas jalan-jalan walaupun period hari pertama.

ALHAMDULILLAH dengan izinNya

Oh ye Vivix pun ada tapi kat dalam peti ais kat rumah. 

Yang set ni memang letak kat ofis supaya tak lupa makan.

Set ni juga bantu kulit kak Tinie yang suka kering ni untuk kekal bermaya dan lembab gitu.

Oh ye Carotomax tu orang selalu cakap bagus untuk mata tapi juga bagus untuk kecutkan jerawat tau. Jerawat mudah kecut dan luka akibat jerawat tu pun cepat kering. Vitamin e dalam gla complex dan vitamin c bantu pudarkan parut jerawat. 

Set ni juga anti kanser. Siapa yang cyst fibroid atau mak adik beradik ada history penyakit ni wajib la ambik.

Best kan set ni. Kak Tinie rasa semua wanita pun perlu ada set ni.

Jaga diri oke sayang-sayang semua. Portion gaji tu dah sebelahkan sikit untuk jaga kesihatan diri. 
Tak pun duit nafkah suami bagi boleh guna untuk beli suplemen jugak.

Kalau tak kita sayang diri kita siapa lagi. 

Setuju tak?

Set Shaklee Cyst

**********************************
Noted: Boleh ikhtiar dengan Shaklee untuk yang ada simptom² macam kak tini ni. 

Kat bawah ni Wana kongsikan lagi testimoni berkaitan dengan masalah cyst. Ayuh, wanita sayangi diri kita dan hargai kesihatan kita untuk insan tersayang.

Pengedar Shaklee Manjung

So korang sekiranya nak Dapatkan vivix dan vitamin Shaklee yang lain..korang boleh cari Wana yer.

Wana adalah pengedar shaklee Manjung, Sitiawan, Lekir dan bagi yang jauh Wana boleh pos..Wana menggunakan perkhidmatan poslaju.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 010 9749611
Email : cikwana@gmail.com
FB : Wana Mohd Tahir

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

No comments:

Post a Comment