Wednesday, 7 December 2016

KONSISTEN SET SLIM SHAKLEE PENYELAMAT DAKU

Kalau tanya Saya ape set Shaklee yang Saya konsisten ambik dan amalkan? Jawapannya dah tentulah set Slim Shaklee penyelamat daku.

Set kurus Shaklee


Selain dari target nak aim berat badan turun. Risau jugak kalau kita ni makan makanan yg goreng2 kan ke banyak minyak. Time ni la nak kawal kolestrol Saya ambik lecithin dan Omega Guard. 

Eh jangan taktau agen pembakar lemak ni sangat membantu untuk daya ingatan yer. Umur pun dah pelan2 meningkat ni, wajiblah makan minyak ikan. Nanti senang kalau anak tanya mama dah boleh jawab, kalau dia komplen mama ni asyik lupa jer😁

Pengedar Shaklee Manjung

Biasenya Saya minum Esp waktu pagi. Ia sangat membantu sebab Saya ni memang ade gastrik so minum Esp memang boleh tahan lah sampai lunch baru ambik nasi. Kadang tu rasa kenyang tau. 

Alfalfa memang ambik hari2 selain ia bersifat serat ia juga bertindak sebagai agen detox harian Saya. Masalah angin kat badan ke memang Saya serasi la dengan Alfalfa ni. Kalau tak dulu lambat makan automatik angin menyerang. Now Alhamdulillah.

Dipendekkan cerita, set Slim ni full pakej tuk whole body Saya la. Nampak tak Alfalfa gemuk tu?? Puas hati tau beli yang besar dalam tu ade 700biji..untung sangat.
Tips Turun Berat Badan

So, kalau korang nak jugak set macam yang Saya amalkan ni..korang kenalah follow Saya..PM ye kalau nak. Hubungi Saya di sini😊


Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-9749611
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia


No comments:

Post a Comment