Tuesday, 6 December 2016

Macam-macam Boleh Beli Bila Berkerja Dengan Unlimited Income ni...

Bak kata mentor kami masa gi kelas #supermomextendedtour utara minggu lepas..shaklee boleh bagi macam-macam bila bekerja dengan unlimited income. As long as kita ni gigih kerja kuat untuk archieve target kita tu.

Penjual Shaklee Manjung
Penangan Unlimited Income

Saya ingat lagi, 5bulan lepas Saya  beli handphone baru menggunakan bonus Shaklee tau. Handphone lama Saya ade problem. Bila kita buat bisnes ni phone dah jadi satu keperluan bukan lagi satu pilihan.

Sebelum tu apa Saya buat? Saya memang tulis kat kertas dan baca bila tiap kali lepas solat. Dalam masa yang sama kerja kuatlah untuk realisasikan impian Saya tu. Alhamdulillah akhirnya berjaya juga beli handphone baru.

Bila kuasa minda bercampur dengan kuasa tenaga kita gigih bekerja, tak mustahil kita dapat apa yang kita nak tu. Actually, banyak jugak income Shaklee membantu Saya dan anak-anak.

Now my target untuk gemukkan lagi Uv dan bonus Shaklee Saya..sebab banyak lagi impian Saya yang belum tertunai..doakan ye kwn2.

So, korang yang plan nak tambah pendapatan tapi taktau nak buat ape..meh roger Saya..kita do something degan Shaklee nak?😉


Hubungi Saya Disini😊


Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-9749611
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia



No comments:

Post a Comment