Tuesday, 21 February 2017

Banyak kerja badan penat| Ini Cara Saya atasi untuk kekal bertenaga sepanjang hari

Assalamualaikum. Apa khabar ibu² perkasa sekalian? Pernah tak jadi macam ni, kerja banyak tapi badan penat? Nak Saya kongsikan cara Saya supaya kekal bertenaga sepanjang hari. Meh baca cerita Saya meh.😊

Set Tambah Tenaga Shaklee

Pagi pergi kerja, time rehat ambik anak dari sekolah lepas tu hantar pulak.kalau sempat time rehat tu masak.takpun sebelum gi kerja dah masak siap². Ikut mana dan la kan.

Badan ni toksah kate lah letihnya macamana. Tu belum lagi petang balik rumah tengok keadaan rumah pulak. Maklumlah anak² Wana tengah berhubung sel² otak dorang. Jenuh bertabah tau.

Kadang tu wana cuba tak ambik port sangat. Sebab tahu nanti kita gak yang nak kena kemaskan. Syukurnya wana amalkan pemakanan vitamin macam BCOMPLEX bagus untuk atasi rasa stress dan bagi tenaga kat wana. 

Vivix Shaklee

Sekarang ni waktu pagi lepas subuh tu wana dah ambik sesudu VIVIX, ia bagus untuk kesihatan optimum. OSTEMATRIX pil kalsium ni memang tak tinggal sebelum tido wajib ambik sebab wana culas bab minum susu.

Wana pulak ade gastrik so pagi tu memang jadikan ESP sebagai minuman bertenaga untuk wana cergas sepanjang hari lah. Ibu² yang supermom ni kena topup supplemen tau untuk kesihatan kita. 

Maklumlah ibu² zaman sekarang ni semuanya multitask. Nak cari benda² kecik pun nak cari ibu² jugak. Makanya kalau taknak stress² wajiblah ambik supplemen B Complex macam Wana yer.

Banyak lagi vitamin untuk tenaga dan kecergasan ni. Tu 4 je yang Wana share. Wana ambik lebih dari 4 jenis tu sehari tau. InshaAllah membantu.

Nak vitamin tambah tenaga? Hubungi Wana k. Dan kalau ada yang memerlukan khidmat COD, Wana cover area Manjung, Sitiawan dan Lekir tau. Mana yang jauh Wana guna khidmat Poslaju. Contact Wana k.

010.9749611

#tsunamishaklee
#kasigegar19
#omsgroup

No comments:

Post a Comment