Friday, 24 February 2017

ESP MINUMAN TINGGI PROTEIN PEMBEKAL TENAGA SEGERA

Esp antara minuman segera yang Wana suka. Bukan senang seorang yang bukan penggemar susu dan minuman soya nak minum Esp ni tau. Esp ni lain sangat sebab Esp minuman tinggi protein boleh bekalkan tenaga berpanjangan.

Pengedar Shaklee Manjung Aktif

Tapi pertama kali minum Esp, jujurnya nak bagitau tekak Wana boleh terima. Bermula tahun 2013 sehingga kini, Esp masih lagi menjadi minuman pilihan Wana.

Esp ni berbeza dengan soya yang ada di pasaran sebab Esp ni adalah dari sumber soya non GMO. GMO ni maksudnya, kandungannya tidak diubah. Banyak sangat manfaat selepas Wana mengamalkan Esp ni.

Ingat lagi masa pertama kali minum Esp, waktu tu anak kedua baru je berumur 3bulan. Masa tu anak menyusu badan. Anak Wana pun dapat manfaat daripada Esp ni tau. Kulitnya cantik, cerah. Lepas tu, badannya pun semangat. Bila gi check up kat klinik, berat badan memang cantik je naik ikut flow. Berbeza sangat dengan anak yang sulong.

Kebetulan Wana ni ada gastrik, so memang tak boleh nak skip breakfast. Alhamdulillah sangat membantu bab ni. Esp ni kaya dengan protein. Umum kita tahu yang badan kita ni sangat perlukan protein untuk menggantikan sel² lama kepada sel² baru. Bila kita kena luka apa², Esp sangat membantu untuk mempercepatkan kesan luka kita.

Nak tahu berapa usia Esp? Esp dah berusia 56tahun tau. Eksaited?😱 bestkan? Pada korang yang tak pernah try Esp, korang patut try tau. Once try konfem faveret selamanya lah.

Nak Esp cepat² hubungi Wana k.

"Lets be a part of Shaklee Effects"

🌿010.9749611

#tsunamishaklee
#kasigegar19
#livewellbewell

No comments:

Post a Comment