Wednesday, 1 February 2017

Selamat Datang Februari 2017

Assalamualaikum, Selamat datang Februari 2017. Hai korang? Apa khabar? Wana doakan korang yang singgah ke blog Wana ni sentiasa berada didalam rahmat dan lindungan Allah SWT.

Mesti ada yang sedang bercuti lagikan? Wana dan anak-anak masing-masing dah jalani rutin harian kami.😊 Maklumlah kami berada di Perak. Alhamdulillah puas dah bercuti selama 4 hari. Seronok dapat spend time dengan anak².

Semalam merupakan hari yang sangat mencemaskan bagi kami yang bergelar Shaklee Independent Distributor (SID) tau. Setiap hujung bulan merupakan hari closing bagi kami. Gara² penangan Vivix Shaklee. Fuh, masing² takmo lepaskan peluang untuk buat stock masing².

Alhamdulillah benda bagus wajib dikongsikan? Nak pulak untuk kesihatan insani kan? Lagilah kita kena berkongsi. Biarpun, takdapat bagi wang tapi kita masih ade cara lain untuk kita bagi manfaat kepada insan lain.

Syukur sangat. Buat masa sekarang, Shaklee is my priority. Seronok sangat involve dalam Shaklee ni. Disamping niatkan buat Shaklee untuk bantu ramai orang sihat. Dalam masa yang sama kita dapat penuhi impian kita sebenarnya. 

Macam Wana, wana ada big WHY bila buat Shaklee. Of course untuk cahayamata pengarang jantung hati Wana iaitu KhyraNaeem.😊

Eh, panjang sangat celoteh..sebenarnya nak kabo kat korang yang bulan Februari ni bulan untuk menyihatkan sendi tau. Sebab ada promo Ostematrix, untuk mereka yang nak kurus, ada juga untuk mereka yang nakkan tenaga berpanjangan.

Okey, di lain entry Wana share pasal kebaikan Ostematrix dengan korang yer. Korang pun kalau nak amalkan vitamin Shaklee, korang hubungi je Wana yer. InshaAllah Wana cuba bantu korang untuk solve problem korang yer.

Sampai jumpa lagi. Wassalam. Daa😘

Love, 
Wana Mohd Tahir
010.9749611

No comments:

Post a Comment