Saturday, 4 March 2017

Business Leaders Conference Shaklee|Moment Terindah

Alhamdulillah 18 Februari lepas Wana dapat jugak attend Shaklee Business Leaders Conference di Sunway Convention Center. Masih teringat-ingat ni aura positif BLC. Syukur sangat dapat pergi event gilang gemilang macam ni. Memang moment terindah 2017 la.

Penjual Shaklee Manjung

Semangat lain macam sangat. Bestnya dapat duduk berdiri sama-sama dengan Leader-leader dan Mentor-mentor otai dalam Shaklee tau. Semestinya Wana dibawah susur galur iReach la.

Bukan je disajikan dengan sharing dari yang empunya Shaklee iaitu Mr.Roger Barnett tapi siap didatangkan pulak Saintis hebat Shaklee iaitu Dr.Bruce Daggy. Best siap beliau share lagi kebaikan product Shaklee tau.

Masa ni terasa sangat beruntungnya la Wana menyertai Shaklee. Satu conference yang tak mention pun jumlah wang ribuan ringgit tapi dalam ni kami dapat capai satu idealogi insan² hebat ni berkongsi pengalaman kepada leader² yang hadir masa tu.

Yes!!this is #WhyIShaklee . InshaAllah terus fokus kedepan bersama Shaklee. Jom korang nak rasa macamana yang Wana rasa? Nak join susur galur iReach yang hebat ni? Hubungi Wana segera yer. Pancing akan diberikan sebaik saja korang menyertai kami.

🌿 Your SIDPro
Wana Mohd Tahir
010.9749611


No comments:

Post a Comment