Tuesday, 7 March 2017

Cara Atasi Anak Yang Dijangkiti Virus HFMD

Bulan Januari yang lepas, kaki dan bawah mulut anak naik biji-biji mengelembung air macam kat gambar bawah ni. Sehari sebelum tu dia demam. Confuse nak kata hfmd tapi dalam mulut takde doctor kata.Meh baca cara Wana atasi anak yang kena HFMD.
Pengedar Shaklee Manjung

Macam ni, masa tu Wana Pergi gak hospital doctor mula cakap chicken pox tapi ade la 2 biji je kat badan. Kesian jugaklah dia nak jalan pun tak boleh. Gi klinik n hospital dapat ubat sapu yang jenis krim dan yang macam kapur tu.

Tapi wana tak guna pun. Sebab wana pergi jumpa doc  untuk pastikan sakit ape jer. At last doc cakap jangkitan virus. Nasiblah sebelum Wana bawa pergi jumpa doc memang wana mandikan anak dengan basic H dan lepas mandi je sapu dengan herbal blend.

Memang buat yang tu je dalam masa 3, 4 hari tu. Alhamdulillah ada perubahan. Dalam seminggu dah 100% okey.

Kalau anak- anak korang ada masalah macam anak wana ni bolehlah try sapu dengan herbal blend n mandikan dengan basic H. Lepas tu bagi dia vitamin c untuk imun badan dia. Sangat membantu la.

Cara Atasi Anak Yang Dijangkiti Virus HFMD
INFO HFMD

Nak baca kisah anak bebas HFMD lagi? Meh klik sini. Korang kalau ada yang cari vitamin untuk HFMD boleh hubungi Wana yer. Wana ada buat COD di area Manjung, Lekir dan Sitiawan tau. Luar kawasan kita guna poslaju yer.


#sekadarberkongsicerita
#pengedarshakleemanjung

Wana|010.9749611

No comments:

Post a Comment