Wednesday, 1 March 2017

|Hashtag Pengedar Shaklee Lekir Buat Akak Subur!|

Assalamualaikum. Salam 1 Mac 2017. Moga pengunjung blog Wana berada dalam keadaan sihat semuanya. Permulaan Mac buat hati Wana berbunga-bunga tau. Mana taknya, gara-gara hashtag Pengedar Shaklee Lekir a.k.a #shakleelekir buat akak korang ni subur tau.😁 Subur dalam ertikata sebenar akak Wana dapat sponsor downline baru lah korang.


Pengedar Shaklee Manjung
Pengedar Shaklee Lekir, Sitiawan & Manjung


Paling best jiran sebelah kampung je pun, lagi win bila anak Wana yang sulong cakap " eh, Mama..ni Ustazah Kakak la". Allahuakbar kecik je dunia ni. Orang yang biasa kot kita tengok dan dengar nama. Tu lah namanya rezeki tak pernah salah alamat kan?

Dipendekkan cerita, korang yang berada di area Lekir, Sitiawan dan Manjung tu kalau nak atau tercari-cari kat mana boleh dapatkan vitamin Shaklee. Korang jangan segan silu nak hubungi Wana tau. Sebab Wana Pengedar Sah Shaklee kawasan korang ni. Kalau yang luar dari area Manjung Perak jangan risau ye, Wana boleh guna khidmat Poslaju untuk korang tau.

Janji korang hubungi Wana, kongsi apa masalah yang korang hadapi. InshaAllah Wana cuba konsult mengikut masalah kesihatan korang k.

Okey, bye.

Love,
Wana Mohd Tahir
010.9749611

No comments:

Post a Comment