Sunday, 14 May 2017

Bacaan Kandungan Gula Dalam Darah Turun Selepas Mengamalkan Resveratrol

Selamat Hari Ibu buat semua pembaca Blog Wana. Nak kongsi dengan semua kisah seorang Ibu yang berjaya turunkan bacaan kandungan gula dalam darah selepas 2 minggu Ibu ini amalkan minuman kaya resveratrol. Nak tahu kisahnya, dibawah ini ada Wana kongsikan.

Kencing Manis Turun dengan Vivix

Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni.

Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah pinggang. 26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu. Lepas explain semua terus gerak pegi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu Whatsapp Cu balik nak followup OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply. Hahaha.. 

Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukuuurrr sangat. Itu selepas sebotol Vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi. And yes, Cu repeat her second Vivix! Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap sihat. Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.

Sejak kebelakangan ni Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak. Tapi sekarang dah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!

Is it my eyes playing trick or she does look younger? 

Set Kencing Manis Shaklee


TESTIMONI 21: NURUL SYAZWANI SALLEH

Sayangi insan tersayang dengan hadiahkan Vivix buat ibu ayah kita yang menghidap penyakit diabetes. InshaAllah membantu. Nak dapatkan Vivix, boleh hubungi Wana  yer.


 Wana Mohd Tahir | 010.9749611
Email: cikwana@gmail.com
COD: Batu 6 Caltex|Giant Hypermarket Manjung.


No comments:

Post a Comment