Tuesday, 16 May 2017

Silau Mata? Rawatan Secara Semulajadi Menjadi Pilihan.

Korang tahu tak antara rabun mata dan silau mata yang mana satu lagi bahaya? Harini Wana kongsikan dengan korang cara Puan Najihah rawat masalah silau mata dia secara semulajadi je. Jom kita telusuri kisah beliau.

Pengedar Shaklee Manjung

Silau mata Jiha tinggi hingga perlu contact lense khas.

Bermula dengan masalah rabun, dah la power tinggi. Ditambah dengan silau pula. Selama ini memang semakin menaik ataupun tak turun-turun silau mata Jiha ni.

Mata pun sangat sensitif. Ada masa yang tiba-tiba sahaja sebelah mata keluar air, kelam, tak nampak. Paling cemas kalau masa memandu. Dulu kerja berulang alik dari KL ke Sepang.

Tu kalau cuaca biasa, kalau cuaca panas lagi lah hai, rasa mata macam nak tertutup macam ada pemberat.

Tapi tu dulu, Jiha perasan sekarang dalam setahun nak kena macam tu pun payah. Memang Jiha amalkan Vivix dan vitamin Shaklee yang lain untuk kesihatan.

Tak sangka pula bila buat pemeriksaan mata, bacaan silau menurun. Teruja sangat sebab selama ni tak pernah turun malah asek menaik aje.

Vivix Atasi Silau Mata

Jiha akan teruskan pengambilan Vivix dengan lebih konsisten. Harap silau mata akan menurun lagi dan power mata akan menurun juga.

Terima Kasih Shaklee.

TESTIMONI 5: NAJIHAH RAZALI

Moga Kisah Puan Najihah membantu korang. Macam biasa nak order atau nak bertanya hal berkaitan vitamin mengikut masalah kesihatan korang just refer my details below ok. TQ

Wana Mohd Tahir | 010.9749611
Email: cikwana@gmail.com
COD: Batu 6 Caltex|Giant Hypermarket Manjung.


No comments:

Post a Comment