Sunday, 21 May 2017

Why I Shaklee ?

Hai korang, harini nak share la dengan semua 'Why I Shaklee?'. Kenapa Wana pilih Shaklee. Semuanya bermula dengan kisah tapak kaki yang sakit je. Tapi tak sangka pula sampai boleh jadikan Shaklee sebagai pendapatan kedua. Serius cakap, Wana dah tak boleh 'move on' la dengan Shaklee ni.

Pengedar Shaklee Manjung
Suasana Perkampungan di Jepun

Shaklee dah jadi sebahagian dari passion Wana tau. Ditambah pula dengan support group dari upline dan superupline yang Wana dah anggap macam kasih ibu pada si anak. Dorang ni memang superb Mentor la bagi Wana. Soon group naugan Wana 'Shaklee Miraculous I' juga boleh jadi sebaris dengan group upline dan superupline Wana. 

Nak share la dengan korang salah satu incentive trip yang Shaklee reward pada leader- leader kami dalam iReach baru-baru ni iaitu trip ke Jepun. Aduh, serius bila tengok kiriman gambar dari superupline Wana yang layak ni terus menitik air mata. Takde yang mustahil bila kita sungguh- sungguh naknkejar impian kita dalam Shaklee. Segala penat lelah dibalas bila join trip ni.

Tapi sebelum nak dapat kita memang perlu work harder la. Dalam Quran, Allah SWT sendiri dah bagitahu, siapa yang berusaha mereka pasti dapat hasilnya. ( Maaf ayat tunggang terbalik tapi maksudnya siapa yang lebih usahanya Allah mesti bagi ganjaran setimpal)
Penjual Shaklee Manjung Aktif
KakMa Leader Penyayang Founder OMS Group

Ni cerita dari superupline Wana, masa dorang pergi memang dah habis strawberi. Tapi Shaklee dah mintak untuk diorang disana tanam 2 petak Strawberi khusus untuk delagasi Shaklee dari Malaysia yang akan datang bulan Mei 2017. Dan untuk pengetahuan korang delegasi Malaysia dah selamat sampai pun ke Malaysia semalam. 

Pengalaman delegasi Shaklee yang layak incentive trip Jepan bagitahu dorang bukan tourist tapi traveller. Bayangkan dorang juga dapat berjumpa dengan pencipta Nutriferon yang usianya mencecah 100tahun. Banyak sangat kelebihan bila menyertai Shaklee ni. Nikmat mana lagi yang hendak didustakan.

Pengedar Shaklee Manjung
Jelitawan iReach Group Mengenakan Yukata

Wana yakin dengan Shaklee apa yang kita impikan InshaAllah dipermudahkan. Secara tak langsung kita turut belajar tau dalam Shaklee ni. Bisnes yang boleh buat kita bantu orang diluar sana untuk selesaikan masalah kesihatan mereka. InshaAllah produk Shaklee bukan sahaja berkesan tapi selamat. Dan lagi best sistem bonus Shaklee setiap 15hb juga dipaten dan tak sama dengan company lain. 

Dari segi keberkesanan produk, jangan gusar kerana ianya telah dilakukan kajian oleh saintis-saintis terlatih. Kajian yang lengkap dengan Landmark Study itu bukan dikaji setahun dua tetapi bertahun-tahun lamanya sebelum sesuatu vitamin itu dipasarkan. Menurut Master susur galur Wana lagi. Shaklee nak proses vitamin bukan guna sebarangan mesin tapi mesian yang menggunakan kuasa graviti semata-mata ingin menjaga tahap semulajadi vitamin itu daripada tercemar. Best kan?

Pengedar Shaklee Manjung
Vivix dan Salji Jepun

Jika korang kat luar sana masih tercari-cari peluang untuk menambah pendapatan dan nak jana income infiniti. Shaklee ada jawapannya. Shaklee ada jalan untuk kita realisasikan impian kita. Korang boleh hubungi Wana untuk tahu lebih lanjut okay.☺

Founder Miraculous Team,
Wana Mohd Tahir
010.9749611

1 comment: